Agenda

 1. Kerstzangavond

  Een hoogtepunt op de pabo is de kerstzangavond. We nodigen je daarom van harte uit om op maandag 17 december 2018 in de Goudse Sint-Janskerk aanwezig te zijn. De avond begint om 19.30 uur.

  Lees meer ›
 2. SLP symposium Ontwikkeling en begrenzing

  Hartelijk welkom op het tweejaarlijkse symposium van het Schoolleidersplatform! Dit symposium is bedoeld voor leidinggevenden en bestuurders uit het reformatorisch voortgezet onderwijs. De organisatie is in handen van het Schoolleidersplatform (SLP), een commissie waarin directeuren van de reformatorische scholen voor voortgezet onderwijs gestalte geven aan de onderlinge onderwijskundige samenwerking.

  Lees meer ›
 3. Conference Primary English: English a tool for life

  Waarin onderscheidt Engels zich van veel andere schoolvakken? Het is meer dan ‘iets weten’ of ‘iets vaardig zijn’. Het is een gereedschap tot gebruik. A tool for life. Een wereldtaal opent immers veel deuren als je haar machtig bent. Dat is de reden waarom het zo belangrijk is om kinderen er al jong mee in aanraking te brengen. We bekijken het vak Engels op deze conferentie in breder perspectief.

  Lees meer ›
 4. Congres Vianen 2019

  Vrijdag 1 februari 2019 organiseren Driestar managementadvies, Reformatorisch Dagblad, ROV, RMU-GOLV, VBSO, KOC en VGS het congres Vianen. Tijdens dit congres zullen we stil staan bij burgerschap als nieuwe opdracht. De vraag hoe we inhoud kunnen geven aan burgerschapsvorming staat centraal.

  Lees meer ›
 5. Symposium Het jonge kind

  De wereld van het jonge kind is fascinerend. Er wordt zo veel ontdekt en geleerd! Op woensdag 6 februari duiken we weer een dag lang in die wondere wereld en leren we over muziek, 21st century skills, buitenspelen, taal, spel en nog veel meer. Van harte welkom op het jaarlijkse symposium Het jonge kind!

  Lees meer ›
 6. Gratis ZIEN!-spreekuur - omgeving Dordrecht

  In februari organiseert Driestar onderwijsadvies een spreekuur en implementatiebijeenkomst om in gesprek te gaan met gebruikers van ZIEN!.

  Lees meer ›
 7. RAOS-conferentie: Samen professionaliseren

  Op 12 februari 2019 wordt de vierde RAOS-onderwijsconferentie gehouden. Het thema voor de conferentie is ‘Samen professionaliseren’. Onderwijsmensen uit het hele land komen bij elkaar in Amersfoort op de Van Lodenstein college om dit thema uit te werken.

  Lees meer ›
 8. Open dag (alle opleidingen)

  Wil je de pabo gaan doen of juist de lerarenopleiding? Overweeg je een studie Pedagogiek of een master? Tijdens de open dag informeren we je graag over al onze opleidingen. Van harte welkom op Driestar hogeschool!

  Lees meer ›
 9. Nascholingsdag Bewegingsonderwijs

  Kinderen ontwikkelen spelenderwijs. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs is er alle ruimte voor spel! Wil jij het bewegingsonderwijs binnen jouw school weer een nieuwe impuls geven en je kennis over dit vak vergroten? Kom dan op woensdag 6 maart 2019 naar de nascholingsdag!

  Lees meer ›
 10. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek en Masteropleidingen

  Dinsdag 19 maart open avond pabo-deeltijd en HBO pedagogiek en masteropleidingen

  Lees meer ›