Agenda

 1. Webinar Nationaal Programma Onderwijs: Welke kansen zijn er voor jouw school?

  Heb je al wel gehoord van het Nationaal Programma Onderwijs maar weet je nog niet precies wat je ervan kan verwachten? Weet je misschien wel dat er een aanzienlijke subsidie naar je school komt maar vraag je je nog af hoe je dat op een goede manier kunt besteden? Wij informeren je tijdens dit gratis webinar over de stand van zaken.

  Lees meer ›
 2. Lectoraatsdag - Protestants godsdienstig vormingsonderwijs

  Het Protestants Centrum voor Godsdienstig Vormingsonderwijs (PC GVO) begint een lectoraat in samenwerking met Driestar educatief. De associate lector Jan van Doleweerd zal deze dag dit lectoraat verder toelichten. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 3. Schoolleidersdag 2021

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies samen met VGS een Schoolleidersdag. Deze dag heeft als doel schoolleiders toe te rusten voor hun taak en geeft gelegenheid om te netwerken. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 4. Minisymposium Hoogbegaafdheid

  Hoogbegaafde leerlingen verdienen het om begrepen te worden. Hierbij gaat het niet om begrip voor deze leerling, maar om de leerkracht die ├ęcht begrijpt hoe deze leerlingen de wereld om hen heen ervaren. Daarom organiseert Driestar onderwijsadvies een minisymposium Hoogbegaafdheid. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 5. Congres zelfregulatie

  Samen met CPS organiseert het Onderzoekscentrum van Driestar educatief een congres over zelfregulatie. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 6. Identiteitsdag 2022

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium geheel in het teken van christelijk onderwijs. Het symposium is bedoeld voor alle medewerkers in het christelijk primair- en voortgezet onderwijs. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 7. Symposium Het jonge kind

  Inspiratie, ontmoeting en gezelligheid; de vaste ingredi├źnten voor ons jaarlijkse symposium Het jonge kind. Op 2 februari 2022 duiken we weer een dag lang in de wondere wereld van het jonge kind. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 8. Schoolleiderstweedaagse

  Het is inmiddels een traditie aan het worden: iedere twee jaar wordt een tweedaagse voor schoolleiders georganiseerd. Dit keer op 17 en 18 februari 2021. Deze tweedaagse is bedoeld voor alle schoolleiders in het primair- en voortgezet onderwijs. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 9. Symposium Geloven in lesgeven

  Op 16 maart organiseert het Onderzoekscentrum van Driestar educatief een symposium over Geloven in lesgeven. Schrijver van het gelijknamige boek, David Smith, is deze middag de hoofdspreker. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›
 10. Jeugdliteratuurdag

  Op 18 maart duiken we met de leraren Nederlands weer een dag lang in de jeugdliteratuur. Wil je op de hoogte gehouden worden van het programma en een mail krijgen als je je kunt aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in.

  Lees meer ›