Agenda

 1. Schoolleidersdag 2020

  Op 2 oktober 2020 organiseert Driestar onderwijsadvies samen met VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag. Deze dag heeft als doel schoolleiders toe te rusten voor hun taak en geeft gelegenheid om te netwerken. Het thema dit jaar is: De school na(ar) de crisis.

  Lees meer ›
 2. De pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen

  Op 7 oktober 2020 organiseert het netwerk Pedagogiek, Theologie en Onderwijs een bijeenkomst over de pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen. Wie was ds. Golverdingen als pedagoog , wat is de blijvende waarde van zijn pedagogisch denken en wat betekent dit voor de opdracht van het christelijk onderwijs anno 2020?

  Lees meer ›
 3. Identiteitsdag

  Op 20 januari 2021 organiseren wij onze jaarlijkse identiteitsdag. Interessant voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.

  Lees meer ›
 4. Conference Primary English 2021

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 5. Symposium Het jonge kind 2021

  De wereld van het jonge kind is fascinerend. Er wordt zo veel ontdekt en geleerd! Op woensdag 24 maart duiken we weer een dag lang in die wondere wereld en leren we over muziek, spelen, geschiedenis met kleuters, inspectiebezoek en nog veel meer. Van harte welkom op het jaarlijkse symposium Het jonge kind!

  Lees meer ›
 6. Minisymposium Inclusief onderwijs

  Op 7 april organiseren we een minisymposium over Inclusief onderwijs. Wil jij hier meer over weten? Van harte welkom op deze gratis middag!

  Lees meer ›