Agenda

 1. Cantatedienst ‘Wer da gläubet und getauft wird’

  Op zaterdag 25 mei voert het pabo-3-koor van Driestar hogeschool BWV 37 uit in een cantatedienst in de St. Janskerk in Gouda. Het koor wordt begeleid door het orkest van Ars Musica.

  Lees meer ›
 2. Mini-symposium Nederlands met inhoud

  Het is feest! Na 25 jaar methodeontwikkeling verschijnt eind dit schooljaar het laatste deel van de derde editie Taalpunt NL. Dat vieren we met een mini-symposium 'Nederlands met inhoud'. Kom jij ook?

  Lees meer ›
 3. Jubileumborrel voor de buurt

  Graag vieren we samen met onze buurt het 75-jarig bestaan van Driestar College en Driestar hogeschool. Buurtbewoners zijn van harte welkom op onze borrel! Meer informatie volgt.

  Lees meer ›
 4. Jubileumsymposium voor collega's van Driestar College en Driestar educatief

  Alle collega's van Driestar College en Driestar educatief zijn van harte welkom op dit symposium. Meer informatie over het programma volgt.

  Lees meer ›
 5. Reünie 'De Driestar'

  Van harte welkom op de reünie van 'De Driestar'! Vier het 75-jarig bestaan met ons, ontmoet (oud)docenten en klasgenoten en haal herinneringen op aan je Driestartijd. Ben je oud-leerling van Driestar College, oud-student van Driestar educatief of (oud-)collega van één van beide scholen? Speciaal voor jou organiseren wij deze dag! 

  Lees meer ›
 6. Conference The Challenges of Ethical Leadership

  This conference helps you as a leader to develop your competence in moral responsibility. During these three days you will learn more about ethical leadership on the basis of moral dilemmas from the practice of your work. You will get acquainted with wisdom from the Protestant tradition and be encouraged to discern important insights for challenges faced today by leaders and to make a connection with your own leadership.

  Lees meer ›
 7. Schoolleidersdag 2019

  Op 4 oktober 2019 organiseert Driestar managementadvies en VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag.

  Lees meer ›
 8. Samen leren-dag regio Midden

  In 2019/2020 organiseert Samen in ontwikkeling van Driestar hogeschool en de erkende opleidingsscholen weer vier Samen leren-studiemiddagen. Van harte welkom om het samen leren te ervaren!

  Lees meer ›
 9. Conference Primary English 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 10. Symposium Het jonge kind 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het jonge kind staat. Elk jaar is er een ander thema wat een verrassende blik op het jonge kind werpt. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders in de onderbouw van het primair onderwijs.

  Lees meer ›