Agenda

 1. Schoolleidersdag 2022

  Jaarlijks organiseren Driestar educatief, VBSO/KOC en VGS een Schoolleidersdag. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. Naast bezinning op deze thema’s zijn de onderlinge ontmoetingen en gesprekken van grote meerwaarde.

  Lees meer ›
 2. Masterclass Culturele diversiteit

  In deze masterclass gaan we in op cultuur. Wat is dat eigenlijk en hoe werkt het? Hoe verwerf je een cultuur en wat kunnen verschillen tussen culturen zijn?

  Lees meer ›
 3. Interactieve expertmeeting over openheid in de reformatorische geloofsopvoeding

  Reformatorische jongeren komen in toenemende mate in aanraking met andere ideeën en perspectieven. Dit is waardevol, maar ook vaak spannend, zowel voor hen als voor hun opvoeders. Herken je dit als opvoeder of als betrokkene bij de geloofsopvoeding van reformatorische jongeren? Dan ben je van harte welkom om tijdens deze interactieve expertmeeting met ons mee te denken!

  Lees meer ›
 4. Symposium Christelijk leraarschap

  Het is een jarenlange traditie dat Driestar educatief in januari het symposium Christelijk leraarschap organiseert, dit keer op woensdag 25 januari 2025. Leraren en leidinggevenden uit PO, VO en MBO zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over de identiteit van het christelijk onderwijs en de vraag wat die voor hun werk betekent

  Lees meer ›
 5. Symposium Het jonge kind 2023

  Inspiratie, ontmoeting en gezelligheid: het zijn de vaste ingrediënten voor ons symposium Het jonge kind. Op 1 februari 2023 duiken we weer een dag lang in de wondere wereld van het jonge kind.

  Lees meer ›
 6. RAOS onderwijsconferentie

  Sinds 2001 werken reformatorische scholen voor voortgezet onderwijs en Driestar hogeschool intensief samen aan het opleiden van nieuwe docenten in een opleidingsschool. Samen vormen zij RAOS. Op dinsdag 7 februari 2023 organiseren zij de de vijfde RAOS-onderwijsconferentie. Ben jij er ook bij?

  Lees meer ›
 7. ECCEN 2023

  ECCEN (European Conference for Christian Education in the Netherlands) organiseert conferenties voor schoolleiders en leraren op christelijke scholen door heel Europa. Op deze conferentie komen verschillende culturen, nationaliteiten en beroepen binnen het christelijk onderwijs samen. In oktober zal het thema, het programma en de sprekers bekend gemaakt worden.

  Lees meer ›
 8. Jeugdliteratuurdag

  Op 17 maart 2023 is de jaarlijkse Jeugdliteratuurdag.

  Lees meer ›
 9. Masterclass (leiderschap en coaching)

  Team Leiderschap en coaching organiseert op 28 maart weer een verrassende masterclass.

  Lees meer ›
 10. Conference Primary English

  Jaarlijks organiseren we een Conference Primary English. Een middag die geheel in het teken staat van Engels op de basisschool Bezocht je onze conference al vaker? Dan weet je dat we een van de Engelse taalvaardigheden in de spotlight zetten, zoals: Speaking, Reading en Writing. Welke dat dit jaar wordt houden we nog even geheim maar een ding staat vast, ook dit jaar helpt het jou weer om met meer zelfvertrouwen Engels te geven!

  Lees meer ›