Agenda

 1. Studium Generale: Christelijke presentie in Israël

  Israël is het thuisland van het Joodse volk. Het is het land van de Joodse gebeden, het land van het Joodse verlangen en ook het enige land ter wereld waar Joden hun Jood-zijn het meest existentieel beleven.

  Lees meer ›
 2. Online open avond deeltijdopleidingen

  Overweeg je om over te stappen naar het onderwijs? En ben je benieuwd hoe je werk, studie en gezin daarin kunt combineren? Dan is de online open avond voor onze deeltijdopleidingen in onderwijs en opvoeding precies wat jij nodig hebt! In een uur leer je alles wat je moet weten over jouw opleiding en is er ruimte om al jouw vragen te stellen.

  Lees meer ›
 3. De Goudse glazen: (kunst)historisch, meditatief, muzikaal

  Met de St. Janskerk heeft Gouda niet alleen een historisch monument binnen de gemeentegrenzen: de kerk is allereerst een geloofsmonument. Al sinds eeuwen komt de gemeente samen om hier het Woord van God te horen, te bidden en God lof te zingen. Op zaterdag 16 maart kun je je verdiepen in de geschiedenis van de kerk en de Goudse glazen tijdens een speciale middag.

  Lees meer ›
 4. Masterclass Er zijn in dialoog

  Op 21 maart 2024 geeft Hartger Wassink de masterclass 'Er zijn in dialoog'. De masterclass is in Gouda en inclusief maaltijd.

  Lees meer ›
 5. Studium Generale: Joodse achtergronden van het Mattheüsevangelie

  De laatste jaren is veel bekend geworden over de Joodse achtergronden van de evangeliën. Dat betreft leefgewoonten, manieren van spreken, en bestaande meningsverschillen binnen het volk.

  Lees meer ›
 6. Startersdag

  Ben jij bij de Startersdag op 2 april 2024? Thema's als 'De leerkracht als spiegel voor de leerlingen', 'Hoe wijs ik leerlingen de weg' en een passend klassenmanagement' komen op deze dag vol met inspirerende sprekers voorbij.

  Lees meer ›
 7. Studium Generale: Christelijke gemeente én school in de stad

  Nederlanders willen graag in de stad wonen. Steden als Amsterdam en Utrecht groeien. Het aantal christenen neemt echter af en dat terwijl het christelijk geloof altijd een sterke verbinding heeft gekend met de stad.

  Lees meer ›