Agenda

 1. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek, Masteropleidingen en AD-PPKE

  Dinsdagavond 20 maart open avond pabo-deeltijd en HBO pedagogiek-deeltijd en masteropleidingen, AD-opleiding Pedagogisch Professional Kind en Educatie

  Lees meer ›
 2. Productvoorstelling Leerlijnen

  Werk je met leerlijnen op school naast of in plaats van methoden? ParnasSys heeft een doeltreffend instrument voor leerlijnen bínnen het bestaande leerlingvolgsysteem ontwikkeld. Tijdens onze productvoorstelling vertellen wij je graag meer over deze module Leerlijnen.

  Lees meer ›
 3. Productvoorstelling Leerlijnen 0-7 jaar

  Ben je op zoek naar een instrument om de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar en/of het jonge kind (4-7 jaar) in kaart te brengen? Wil je het onderwijs in de kleutergroepen kunnen plannen? Maak dan nu kennis met de module Leer- en ontwikkelingslijnen 0-7 jaar binnen ParnasSys.

  Lees meer ›
 4. Productvoorstelling leerlijn hoogbegaafdheid in ParnasSys

  Maak tijdens deze productvoorstelling gratis kennis met Kader voor ontwikkeling, de leerlijn binnen ParnasSys voor hoogbegaafde leerlingen, en met de mogelijkheden die wij bieden rondom begeleiding.

  Lees meer ›
 5. Nascholingsdag Bewegingsonderwijs

  Kinderen ontwikkelen spelenderwijs. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs is er alle ruimte voor spel! Wil jij het bewegingsonderwijs binnen jouw school weer een nieuwe impuls geven en je kennis over dit vak vergroten? Kom dan op woensdag 21 maart naar de nascholingsdag!

  Lees meer ›
 6. Open avond Lerarenopleiding voortgezet onderwijs

  Donderdag 22 maart staan we graag voor je klaar om meer te vertellen over onze opleidingen.

  Lees meer ›
 7. Symposium Het jonge kind

  Op 28 maart is het weer zover: het jaarlijkse symposium Het jonge kind! Het belooft weer een inspirerende dag te worden waarop je veel dingen leert over de sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge kinderen en waarop thema’s als buitenspelen, groepsvorming, jongensgedrag en schilderen met kleuters volop de aandacht krijgen. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 8. Regiobijeenkomst Vaksectie vraagt leider(schap)! in Gorinchem

  De auteurs van Onderwijs vraagt leiderschap brengen een nieuw boek uit: Vaksectie vraagt leider(schap)!

  Lees meer ›
 9. Proefstuderen Master Passend Meesterschap

  Ben je geïnteresseerd in de Master Passend Meesterschap en wil je echt even proeven wat studeren aan de masteropleiding inhoudt? Dan kun je naar de voorlichtingsbijeenkomsten komen, maar je kunt ook komen proefstuderen! 

  Lees meer ›
 10. Ontmoetingsavond voor gezin, kerk en school (Kampen)

  De waarde van de gereformeerde belijdenis voor onderwijs en opvoeding vandaag. Daar willen we het graag met u over hebben. En daarom komt Driestar educatief naar u toe. Van harte welkom op een van de regioavonden in 2018.

  Lees meer ›