Agenda

 1. Nascholingsdag Bewegingsonderwijs

  Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs is er alle ruimte voor spel! Wil jij het bewegingsonderwijs binnen jouw school weer een nieuwe impuls geven en je kennis over dit vak vergroten? Kom dan op woensdag 6 maart naar de nascholingsdag!

  Lees meer ›
 2. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek en Masteropleidingen

  Dinsdag 19 maart open avond pabo-deeltijd en HBO pedagogiek en masteropleidingen

  Lees meer ›
 3. Make IT Day

  Op 20 maart 2019 organiseert Driestar onderwijsadvies in samenwerking met Techniekpunt Gouda de Make IT Day. Deze dag staat geheel in het teken van techniek. 's Morgens ontvangen we Goudse leerlingen die onder begeleiding van studenten aan de slag gaan. 's Middags zijn leerkrachten welkom om meer over het vak techniek voor het basisonderwijs te horen.

  Lees meer ›
 4. Open avond Lerarenopleiding voortgezet onderwijs

  Donderdag 21 maart staan we graag voor je klaar om meer te vertellen over onze opleidingen.

  Lees meer ›
 5. Studiemiddag jeugdliteratuur

  Op vrijdagmiddag 22 maart is het weer zover: de jaarlijkse studiemiddag Jeugdliteratuur. Op veler verzoek staat er nu een boek voor de wat oudere jeugd centraal, maar de ingrediënten zijn onveranderd: leerzame lezingen van deskundige sprekers, veel tijd voor ontmoeting en een gezellige maaltijd na afloop. We hopen weer veel docenten Nederlands (en andere belangstellenden) te ontmoeten.

  Lees meer ›
 6. Studiedag Europa voor docenten maatschappijvakken

  Brexit, privacyregels, vluchtelingencrisis … Om relevante lessen te geven, kun je als docent maatschappijvakken niet om de Europese actualiteit heen. Een thema als gender blijft wat meer op de achtergrond, maar heeft grote invloed op ons leven. Het is belangrijk dat je als christelijke docent maatschappijvakken hierover goed geïnformeerd bent. Ga je mee naar de studiedag in Brussel?

  Lees meer ›
 7. Symposium Christelijk leraarschap

  De praktijk zien, doorzien, herzien. Dat is dit jaar het thema van deze inspirerende ontmoetingsdag voor alle christelijke leraren. Tevens installatie van onze nieuwe lector didactiek en schoolvakken, dr. ir. Piet Murre. Welkom!

  Lees meer ›
 8. Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs

  Op 15 april organiseren we in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers. Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

  Lees meer ›
 9. Academiedag ParnasSys

  De Academiedag van de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies, voorheen het symposium Verder met ParnasSys, vindt plaats op woensdag 17 april 2019!

  Lees meer ›
 10. Open avond pabo deeltijd, Pedagogiek en Masteropleidingen

  Dinsdag 14 mei open avond pabo-deeltijd en HBO pedagogiek en masteropleidingen

  Lees meer ›