Agenda

 1. Studiemiddag volwassenenliteratuur

  Dit jaar is de bekende Vlaamse auteur Stefan Hertmans bij ons te gast. Hij houdt een lezing over zijn boek 'De bekeerlinge'. Na de pauze gaat hij met de zaal in gesprek en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de middag zullen we ook kort aandacht besteden aan de derde editie van Literatuur in zicht. We sluiten de dag af met het bezichtigen van de kerk en dineren daarna in één van de restaurants in de buurt. 

  Lees meer ›
 2. Conference The Challenges of Ethical Leadership

  This conference helps you as a leader to develop your competence in moral responsibility. During these three days you will learn more about ethical leadership on the basis of moral dilemmas from the practice of your work. You will get acquainted with wisdom from the Protestant tradition and be encouraged to discern important insights for challenges faced today by leaders and to make a connection with your own leadership.

  Lees meer ›
 3. Schoolleidersdag 2019

  Op 4 oktober 2019 organiseert Driestar managementadvies samen met VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag. Het thema dit jaar is 'Moraal van het verhaal'.

  Lees meer ›
 4. Muziekdag 'De kracht van muziek'

  Iedereen weet het, maar doen we er ook iets mee? Eric Scherder schreef al in zijn boek ‘Singing in the brain’ dat muziek maken en -luisteren een positieve werking heeft op de hersenen. Benieuwd naar de theorie en wat dit betekent voor jouw muziekonderwijs? Geef je dan op voor dit symposium muziek 'De kracht van muziek'. 

  Lees meer ›
 5. Open avond AD-PEP

  Wil jij verder studeren op niveau vijf? Kom dan naar de open avond van onze Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional op 30 oktober.

  Lees meer ›
 6. 5e Landelijke Assessorendag

  Op woensdag 13 november 2019 hebben de leden van LENA (Landelijk Expertise Netwerk Assessment) de 5de Landelijke Assessorendag gepland. Het belooft een inspirerende en leerzame dag te worden!

  Lees meer ›
 7. Samen leren-dag regio Midden

  In 2019/2020 organiseert Samen in ontwikkeling van Driestar hogeschool en de erkende opleidingsscholen weer vier Samen leren-studiemiddagen. Van harte welkom om het samen leren te ervaren!

  Lees meer ›
 8. Open collegedag pabo en leraar voortgezet onderwijs

  Kom op vrijdag 6 december naar de open collegedag op Driestar hogeschool! Op deze dag kun je kennismaken met de voltijdopleiding van onze pabo en de deeltijdopleidingen Leraar voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›
 9. Conference Primary English 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 10. Symposium Het jonge kind 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het jonge kind staat. Elk jaar is er een ander thema wat een verrassende blik op het jonge kind werpt. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders in de onderbouw van het primair onderwijs.

  Lees meer ›