Agenda

 1. Zomerschool voor christelijke young professionals

  Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

  Lees meer ›
 2. Studium Generale: Rouw bij kinderen en pubers

  In het rouwen zijn kinderen meestal de ‘forgotten mourners.’ Maar kinderen rouwen net zoveel, maar wel heel anders, dan wij volwassenen.

  Lees meer ›
 3. Schoolleidersdag 2024

  De Schoolleidersdag is een evenement van Driestar educatief, KOC Diensten, VBSO en VGS. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen.

  Lees meer ›
 4. Directieoverleg en een kwaliteitsdialoog Samen in ontwikkeling

  Net als voorgaande jaren organiseert Samen in ontwikkeling (SAM) volgend schooljaar een directieoverleg en een kwaliteitsdialoog voor onze stage-, aspirant en erkende opleidingsscholen.

  Lees meer ›
 5. Studium Generale: Stadse uitdagingen christelijke kansen

  “We leven in een verstedelijkte wereld, waarin geloven in Christus steeds meer gezien wordt als een achterhaald gebeuren,” aldus dr. P.J. (Paul) Visser. “Tegelijk zijn er juist in de stad steeds allerlei mensen die op zoek zijn naar en overtuigd raken van de unieke boodschap van het Evangelie!” Dat biedt kansen voor christenen in de stad. Toch is er ook een bedreiging: christelijke scholen en kerkelijke gemeenten in steden krimpen of moeten hun deuren sluiten.

  Lees meer ›
 6. Literatuurstudiedag

  Op 8 november 2024 staat de literatuurstudiedag op het programma. De dag is voor docenten in het voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›
 7. Studium Generale: Over ouderschap en verwachtingen

  Studium Generale organiseert twee avonden met sprekers Gerjanne van Lagen en Christine Stam. De eerste avond op 8 november gaat over ouderschap en verwachtingen. De tweede avond op 22 november gaat over het vinden en houden van broos geluk in relatie met je partner, vriend(inn)en, jezelf en God. Je bent van harte welkom op deze avonden bij te wonen.

  Lees meer ›
 8. Symposium Beter lezen

  Op 13 november 2024 vindt het Symposium Beter lezen plaats in Gouda. Het symposium is voor leerkrachten, ib'ers en managers uit het primair onderwijs. Meer informatie volgt.

  Lees meer ›
 9. Online open avond Driestar hogeschool

  Ben jij benieuwd of een baan als juf of meester bij je past? Of zou je alles willen leren over opvoeding en begeleiding van kinderen en jongeren? Je komt erachter tijdens de online open avond van Driestar hogeschool op 13 november!

  Lees meer ›
 10. Symposium Gouwe Academie

  Op 20 november 2024 staat het symposium van Gouwe Academie op het programma. Het symposium is voor docenten in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›