Agenda

 1. Studium Generale - Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven (2)

  Op 27 november geeft ds. W. Harinck een lezing over 'De Waarheid: waar het om gaat'. De lezing is onderdeel van de serie 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 2. Studium Generale - Hel en hemel in de prediking (2)

  Op 4 december geeft dr. J. van de Kamp een lezing over 'Hel en hemel in de prediking van het verleden'. Deze lezing is onderdeel van de serie 'Hel en hemel in de prediking' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 3. Studium Generale - Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven (3)

  Op 11 december geeft ds. J.W. van Bart een lezing over 'Het leven: waar het toe leidt'. De lezing is onderdeel van de serie 'Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 4. Studium Generale - Augustinus, rooms of reformatorisch? (1)

  Op 15 januari geeft Drs. Hans van Reisen een lezing over 'Bij Augustinus te gast'. De lezing is onderdeel van de serie 'Augustinus, rooms of reformatorisch?' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 5. Identiteitsdag

  Op 20 januari 2021 organiseren wij onze jaarlijkse identiteitsdag. Interessant voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.

  Lees meer ›
 6. Conference Primary English 2021

  Op 27 januari trappen wij de maand ‘English at primary schools’ af met onze Conference Primary English 2021. Deze keer helemaal online! Daarna bieden we in deze Engelse maand nog vier workshoprondes aan. Wil jij door een inspirerende lezing en praktische workshops je leerlingen leren hoe belangrijk Engels is, hen enthousiast maken en zorgen voor een betere aansluiting op het VO? Meld je dan snel aan!

  Lees meer ›
 7. Studium Generale - Augustinus, rooms of reformatorisch? (2)

  Op 29 januari geeft Hans Alderliesten een lezing over 'Augustinus voor mensen van nu'. De lezing is onderdeel van de serie 'Augustinus, rooms of reformatorisch?' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 8. Studium Generale - Hel en hemel in de prediking (3)

  Op 5 februari geeft dr. P.C. Hoek een lezing over 'Hel en hemel in de prediking van het heden'. Deze lezing is onderdeel van de serie 'Hel en hemel in de prediking' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 9. Schoolleiderstweedaagse

  Het is inmiddels een traditie aan het worden: iedere twee jaar wordt een tweedaagse voor schoolleiders georganiseerd. Dit keer op 4 en 5 maart 2021. Deze tweedaagse is bedoeld voor alle schoolleiders in het primair- en voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›
 10. Studium Generale - 50 jaar zending: 'van pionier tot...'

  Op 17 maart 2021 is er een thema-avond van de Cursus Godsdienstonderwijs (CGO). Het thema is '50 jaar zending: van pionier tot ...' Naast de vaste CGO-bezoekers zijn ook andere gasten hartelijk welkom!

  Lees meer ›