Agenda

 1. Studium Generale - Augustinus, rooms of reformatorisch? (2)

  Op 29 januari geeft Hans Alderliesten een lezing over 'Augustinus voor mensen van nu'. De lezing is onderdeel van de serie 'Augustinus, rooms of reformatorisch?' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 2. Studium Generale - Hel en hemel in de prediking (3)

  Op 5 februari geeft dr. P.C. Hoek een lezing over 'Hel en hemel in de prediking van het heden'. Deze lezing is onderdeel van de serie 'Hel en hemel in de prediking' van ons Studium Generale-programma.

  Lees meer ›
 3. Literatuurmiddag Willem Barnard

  De schat aan gedichten en liederen van Willem Barnard (1920 – 2010) ook bekend als Guillaume van der Graft, verdient aandacht van allen die betrokken zijn op kerk, geloof en poëzie. Zijn bijdrage aan de Nederlandse literatuur is moeilijk te overschatten. Daarom wordt hij tijdens de Literatuurmiddag op 12 maar voor het voetlicht gebracht. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 4. Studium Generale - 50 jaar zending: 'van pionier tot...'

  Op 17 maart 2021 is er een thema-avond van de Cursus Godsdienstonderwijs (CGO). Het thema is '50 jaar zending: van pionier tot ...' Naast de vaste CGO-bezoekers zijn ook andere gasten hartelijk welkom!

  Lees meer ›
 5. Symposium Het jonge kind 2021

  Op 24 maart duiken wij weer een dag in de wereld van het jonge kind. Dit jaar ga je online (met je onderbouwteam) aan de slag! Beluister een interessante lezing, doe mee met de interactie-momenten en volg twee inspirerende workshops. Zit jij er 24 maart ook klaar voor?

  Lees meer ›
 6. Minisymposium Inclusief onderwijs

  Op 7 april organiseren we een minisymposium over Inclusief onderwijs. Wil jij hier meer over weten? Van harte welkom op deze gratis middag!

  Lees meer ›
 7. Minisymposium Groep 3

  Op 14 april organiseren we een minisymposium over groep 3. Wil jij meer weten over het specifieke onderwijs in groep 3? Van harte welkom!

  Lees meer ›