Agenda

 1. ECCEN: European Conference for Christian Education in the Netherlands

  Eccen organiseert conferenties voor schoolleiders en leraren op christelijke scholen door heel Europa. Op deze conferentie komen verschillende culturen, nationaliteiten en beroepen binnen het christelijk onderwijs samen.

  Lees meer ›
 2. Ontmoetingsavond voor gezin, kerk en school (Goes)

  De waarde van de gereformeerde belijdenis voor onderwijs en opvoeding vandaag. Daar willen we het graag met u over hebben. En daarom komt Driestar educatief naar u toe. Van harte welkom op een van de regioavonden in 2018.

  Lees meer ›
 3. Literatuurstudiemiddag Hella S. Haasse

  Op 28 september organiseren we de jaarlijkse studiemiddag over volwassenenliteratuur. Deze studiemiddag staat in het teken van het werk van schrijfster Hella S. Haasse. Dit jaar vieren we haar 100e geboortedag.

  Lees meer ›
 4. Symposium ‘Woorden van waarde: het hoogste woord voor het kleinste kind’

  Van harte welkom op het symposium ‘Woorden van waarde’ van Evangeliestek op vrijdag 28 september 2018 in Gouda. Het symposium gaat over het belang van waardevol onderwijzen uit de Bijbel aan (kleine) kinderen. Het is bedoeld voor leerkrachten, ouders en ambtsdragers.

  Lees meer ›
 5. Cantatedienst 'Der Herr denket an uns'

  Op zaterdag 29 september organiseren muziekdocenten van Driestar hogeschool een cantatedienst in de Sint-Janskerk in Gouda. De dienst begint om 16.00 uur en de toegang is gratis. Welkom!

  Lees meer ›
 6. Schoolleidersdag

  Op 5 oktober 2018 organiseert Driestar onderwijsadvies een Schoolleidersdag. Binnenkort volgt hier meer informatie en kun je je aanmelden. Laat hieronder je gegevens achter voor een herinnering.

  Lees meer ›
 7. Conferentie Leren 2020

  Op 22 november 2018 organiseert Projectgroep Leren 2020 een conferentie. Binnenkort volgt hier meer informatie en kun je je aanmelden. Laat hieronder je gegevens achter voor een herinnering.

  Lees meer ›
 8. Open collegedag pabo

  Kom op vrijdag 7 december naar de open collegedag op Driestar hogeschool! Op deze dag kun je kennismaken met de voltijdopleiding van onze pabo.

  Lees meer ›
 9. SLP-conferentie

  Om het jaar organiseert het Schoolleidersplatform (SLP) van de zeven reformatorische VO-scholen een conferentie. Deze dag is bedoeld voor leidinggevende uit het VO. Naast een inspirerende lezing en workshops is er ook volop ruimte voor ontmoeting.

  Lees meer ›
 10. Vianencongres

  Samen met de VGS, RMU en SGP organiseert Driestar onderwijsadvies een inhoudelijk congres. Vanuit verschillende invalshoeken wordt een actueel thema belicht. Daarbij is iedereen die werkzaam is in het onderwijs van harte uitgenodigd!

  Lees meer ›