SAVE THE DATE! Reünie De Driestar op 7 september 2019 7 september 2018

De Driestar bestaat bijna 75 jaar! Dat vieren Driestar hogeschool en Driestar College samen met een reünie op 7 september 2019 D.V. Save the date!

Meld je hier aan!

Meer nieuws

  • Kraak jij de code? Ontsnap uit onze escaperoom

   Heb jij jaren op de Driestar gezeten en en denk je alles te weten? Kom dan je kennis testen in onze escaperoom tijdens de reünie. Kraak jij onze code?

  • Het fenomeen Driestarstel: Steven en Paulien Middelkoop

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de naam De Driestar bestaat. In 1944 komen we de naam als eerste tegen, op de gevel van een kweekschool op reformatorische grondslag in Krabbendijke. Die naam siert nog steeds de gevel, nu van twee scholen in Gouda: Driestar hogeschool en Driestar college.

  • Aftrap jubileumjaar Driestar hogeschool en Driestar College

   Feest! Over precies een jaar hopen we het 75-jarig bestaan van De Driestar te vieren. Woensdagmiddag is dit jubileumjaar feestelijk afgetrapt door de bestuursleden van Driestar College en Driestar hogeschool, in het bijzijn van (oud-)studenten, leerlingen en medewerkers.

  • Beeldmateriaal gezocht voor het 75-jarig jubileum van De Driestar

   Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een glossy over het 75-jarig bestaan van De Driestar. We zijn we op zoek naar beeldmateriaal! Heb jij foto’s van jouw tijd op Driestar College of Driestar hogeschool? Upload ze hier!