Reünie 'De Driestar'

Van7 september 09:30
tot7 september 16:00
Locatie:Gouda, Driestar college en Driestar educatief

Van harte welkom op de reünie van 'De Driestar'! Vier het 75-jarig bestaan met ons, ontmoet oude docenten en klasgenoten en haal herinneringen op aan je Driestartijd.

Iedereen die een link heeft met Driestar college of Driestar educatief is welkom. Ben je oud-leerling van Driestar college, oud-student van Driestar educatief of (oud)collega op één van beide scholen? We organiseren deze dag speciaal voor jou! Ook je partner is van harte uitgenodigd.

Blik terug in de tijd!

De voorbereidingen voor het programma zijn in volle gang. Naast volop ruimte voor ontmoeting bieden we ook verschillende programma onderdelen aan. Per jaargroep van ongeveer 5 jaar duiken we met beeldmateriaal terug in de tijd. Een onderverdeling hiervan zie je in onderstaand programma. Daarnaast is er de hele dag de tijd om lessen van oud-docenten bij te wonen, een historische lezing te volgen, samen te zingen, met je oud-klasgenoten op de foto te gaan en zelfs jullie samenwerking opnieuw te testen in een escaperoom. en wordt er zelfs een heuse escaperoom ingericht. 

Driestar college en Driestar hogeschool bieden beide een apart programma in hun eigen gebouw(en). Deze zijn zo op elkaar afgestemd dat het mogelijk is beide scholen te bezoeken.  Heb je op Driestar college en Driestar hogeschool gezeten? Meld je dan voor één van beide aan en gebruik de mogelijkheid om ook bij de andere school naar binnen te lopen. 

Glossy

Naast een reünie wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan een glossy over het 75-jarig bestaan van De Driestar. Je kunt deze bij de aanmelding van de reünie gelijk bestellen en ze tijdens de reünie ophalen. De kosten hiervoor bedragen €5,95. Kun je met de reünie er niet bij zijn? Na de reünie komt hij ook in onze webwinkel en kun je hem dan als nog bestellen. Voor de glossy zijn we ook nog op zoek naar beeldmateriaal. Heb jij foto’s van jouw tijd op Driestar College of Driestar hogeschool? Upload ze dan via dit nieuwsbericht! 

Aanmelden

Je kunt je aan melden voor de reünie door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. We willen zoveel mogelijk reünisten verwelkomen, daarom zijn er geen kosten aan deze dag verbonden. We vragen alleen  €6,95 voor de onkosten van de lunch. Als je hier gebruik van wilt maken kun je dit ook op onderstaand formulier aangeven.

Vragen

Heb je vragen over de reünie? Neem dan contact op met Marjolein Speksnijder.

Programma

Hieronder het programma van de reünie.

  • 9.30 uur - examen/afstudeer jaar 1944 - 1968
  • 10.30 uur - examen/afstudeer jaar 1969 - 1978
  • 11.30 uur - examen/afstudeer jaar 1979 - 1988
  • 12.30 uur - Lunch
  • 13.30 uur - examen/afstudeer jaar 1989 - 1998
  • 14.30 uur - examen/afstudeer jaar 1999 - 2019

Meld je hier aan voor reünie.
Is je partner ook oud-leerling, -student of (-)collega? Dan graag apart aanmelden!

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Aanmelding    
     
Reünie    
Ik neem mijn partner mee:

Ik kom/wij komen:     
Betaling    
NL00RABO1234567890
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.