Reünie 'De Driestar'

Van7 september 09:30
tot7 september 16:00
Locatie:Gouda, Driestar college en Driestar educatief

Van harte welkom op de reünie van 'De Driestar'! Vier het 75-jarig bestaan met ons, ontmoet (oud)docenten en klasgenoten en haal herinneringen op aan je Driestartijd. Ben je oud-leerling van Driestar College, oud-student van Driestar educatief of (oud-)collega van één van beide scholen of van BGS? Speciaal voor jou organiseren wij deze dag! 

Blik terug in de tijd!

De voorbereidingen voor het programma zijn in volle gang. Naast volop ruimte voor ontmoeting bieden we ook andere programma-onderdelen aan. Per jaargroep van ongeveer 5 of 10 jaar duiken we met beeldmateriaal terug in de tijd. Een onderverdeling hiervan zie je in onderstaand programma. Daarnaast is er de hele dag de tijd om lessen van oud-docenten bij te wonen, een historische lezing te volgen, samen te zingen, met je oud-klasgenoten op de foto te gaan, even weer adrenaline voelen bij een sportieve activiteit of jullie samenwerking opnieuw te testen in een escaperoom. 

Programma

Driestar College en Driestar educatief bieden beide een apart programma in hun eigen gebouw(en). De programma's zijn zo op elkaar afgestemd dat het mogelijk is beide scholen te bezoeken. Heb je op Driestar College én Driestar educatief gezeten? Meld je dan voor één van beide aan en gebruik de mogelijkheid om ook bij de andere school naar binnen te lopen.

Bekijk hieronder de programma's van beide scholen. Hou de website in de gaten voor concrete invulling.

Op beide scholen is er ook volop ruimte om oud-collega's te ontmoeten. Heb je bij Driestar College, Driestar educatief of BGS gewerkt? Maak van de gelegenheid gebruik je oud-collega's te ontmoeten!

Glossy

Naast een reünie wordt er achter de schermen ook hard gewerkt aan een glossy over het 75-jarig bestaan van De Driestar. Je kunt de glossy bij de aanmelding van de reünie meteen bestellen en deze tijdens de reünie ophalen. De kosten hiervoor bedragen €5,75. Kun je er met de reünie niet bij zijn? Na de reünie komt hij ook in de webwinkel van Driestar educatief. 

Voor de glossy zijn we nog op zoek naar beeldmateriaal. Heb jij foto’s van jouw tijd op Driestar College of Driestar educatief? Upload ze dan via dit nieuwsbericht

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de reünie door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. We willen zoveel mogelijk reünisten verwelkomen, daarom zijn er geen kosten aan deze dag verbonden. Wel vragen we €6,75 voor de onkosten van de lunch. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je dit ook op onderstaand formulier aangeven.

Vragen

Heb je vragen over de reünie? Neem dan contact op met Marjolein Larooij (Driestar College) of Marjolein Speksnijder (Driestar educatief).

Meld je hier aan voor de reünie.
Is je partner ook oud-leerling, -student of (-)collega? Dan graag apart aanmelden!

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Aanmelding    
     
Reünie    
Ik neem mijn partner mee:

Ik kom/wij komen:     
Betaling    
NL00RABO1234567890
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.