Nieuws

 1. Dordt dichtbij mét inkijkexemplaar

  Wat een schat hebben reformatorische en christelijke scholen in hun grondslag verankerd! Bijbel en belijdenis… De rijkdom daarvan moet natuurlijk doorwerken in de dagelijkse lespraktijk. Vanuit dat verlangen is Dordt dichtbij geschreven. Tussen alles wat er momenteel verschijnt over de Dordtse Leerregels neemt dit boek een unieke insteek door dit belijdenisgeschrift vanuit de onderwijspraktijk te lezen.

 2. Werkt Wonderlijk gemaakt?

  Wonderlijk gemaakt is geïmplementeerd op meer dan 400 scholen. Duizenden leerkrachten, tienduizenden leerlingen en ouders werken er inmiddels mee. Helpt Wonderlijk gemaakt inderdaad de leerlingen om op een goede manier om te gaan met seksualiteit, relaties en weerbaarheid?

 3. Gewoon lesgeven

  Als leraar ervaar je veel werkdruk. Dagelijks komen er allerlei zaken op je af die veel tijd en aandacht vragen. Dit kunnen problemen zijn die zich maar niet lijken op te lossen, of collega’s die regels en afspraken zijn vergeten. En terwijl je de plooien van de dag glad strijkt, schiet je te binnen dat je bij een vergadering of overleg wordt verwacht. ’s Avonds plof je op de bank en verzucht je: ‘Kon ik maar weer eens gewoon lekker lesgeven.’

Lees meer nieuws ›

Laatste blog

  Lees meer blogs ›