Nieuws

 1. Webinar 'Ontdek je visie op godsdienstig vormingsonderwijs'

  Niet iedereen denkt hetzelfde over godsdienstig vormingsonderwijs. Waar de ene (vak)leraar een roeping ervaart om leerlingen in te wijden in zijn/haar eigen geloof, onderstreept een ander juist dat het vooral belangrijk is dat leerlingen zelf in alle vrijheid keuzes maken. In dit webinar op 23 december, gaat Hanna de Jong-Markus (onderzoeker binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief) met Marjan Glaudé (onderzoeker aan het Centrum voor Vormingsonderwijs) in gesprek en word jij uitgenodigd om in de spiegel te kijken en aan het gesprek deel te nemen.

 2. Acadin daagt leerlingen uit!

  Acadin is dé digitale leeromgeving voor talentvolle, meer- en hoogbegaafde leerlingen in het primair onderwijs (groep 1-8). Een omgeving die is gevuld met interessante en uitdagende leeractiviteiten over allerlei onderwerpen. Speciaal geselecteerd om het leren op school voor deze kinderen te verrijken.

 3. Als stuurman ben je onderdeel van de bemanning

  “In een adbij is de abt degene aan wie meer is toevertrouwd en aan wie meer mag worden opgevorderd,” vertelde Wil Derkse tijdens de masterclass Lessen uit de Benedictijnse stuurmanskunst. “Maar hij hoeft het niet alleen te doen. Als stuurman ben je onderdeel van de bemanning en hoef je niet alles te kunnen.”

Lees meer nieuws ›

Laatste blog

  Lees meer blogs ›