Nieuws

 1. Boekbespreking: ‘Voorkom (ernstige) rekenproblemen’

  Het boekje Voorkom (ernstige) rekenproblemen is verschenen in de boekenreeks TIB van het tijdschrift voor interne begeleiders. Het bevat aanraders, tips en tools. Wat zijn dat allemaal en hebben we er wat aan? Hieronder vind je een aantal beelden, die bij het lezen van het boek bovenkwamen en die we graag doorgeven.

 2. Verwijzingen naar Doe meer met Bas voor leerlijnen peuters en jonge kind

  Wanneer je de leerlijnen voor peuters en/of jonge kind gebruikt, kun je gebruikmaken van verwijzingen bij de doelen naar relevante lessen uit Doe meer met Bas. Deze verwijzingen zijn nu beschikbaar voor álle leergebieden van de leerlijnen jonge kind én de peuterlijnen.

 3. Studenten met functiebeperking waarderen Driestar hogeschool

  Driestar hogeschool krijgt van studenten met een functiebeperking een hoog cijfer voor de manier waarop zij worden opgevangen, begeleid en gefaciliteerd door hun opleiding.

Lees meer nieuws ›

Laatste blog

  • “Juf! Gert en Guido willen niet meehelpen. En Stefan maakt zelf een huis …” Ze zijn nog maar kort bezig aan hun opdracht om samen een energiezuinige woning te bouwen. Maar dat is lastig voor deze hoogbegaafde jongens. Hoe werk je samen als je alle vier vindt dat je het beste idee hebt? Hoogbegaafdheidsexpert Jenny Tamminga deelt een ervaring uit de praktijk.

   Lees meer ›
  • Pelgrims op snapchat
  • Mediagebruik onderweg
  Lees meer blogs ›