Driestar 75 jaar

Feest! In 2019 hopen we het 75-jarig bestaan van De Driestar te vieren. De Driestar is door Piet Kuijt in 1944 gestart in Krabbendijke als kweekschool op reformatorische grondslag. Na de watersnoodramp van 1953 vertrok de school uit Zeeland en vestigde zich in Gouda. Vanaf de jaren 60 werd De Driestar ook een school voor voortgezet onderwijs.

In 1982 werd de school gesplitst in een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs (het huidige Driestar College) en een pedagogische academie (de huidige Driestar hogeschool. Tegenwoordig vormen Driestar hogeschool en Driestar onderwijsadvies samen Driestar educatief.)
>>> Bekijk hier het programma en meld je aan voor de reünie.

Nieuws

  • Blik terug in de tijd! - Docenten

    De voorbereidingen voor de reünie van Driestar 75 brengt een schat van herinneringen boven. Foto's die ook tijdens de reünie een plaatsje krijgen. Vandaag deel 2: docenten door de jaren heen. Herken jij ze nog?

  • Blik terug in de tijd! - Studeren

    De voorbereidingen voor de reünie van Driestar 75 brengt een schat van herinneringen boven. Foto's die ook tijdens de reünie een plaatsje krijgen. Vandaag deel 1: hoe zag studeren er de laatste 25 jaar uit?

  • Kraak jij de code? Ontsnap uit onze escaperoom

    Heb jij jaren op de Driestar gezeten en weet jij alle ins en outs? Test dan je kennis in onze escaperoom tijdens de reünie. Kraak jij onze code?