Mediawijze leraar

Vormen is meer dan gedragsregulatie. Hoe leg je als VO-leerkracht op een goede manier een koppeling tussen hart, verlangen en gedrag?

Een mediawijze leraar ben je als je kennis over de digitale leefomgeving van tieners up to date is en als je stapsgewijs werkt aan een grondhouding van waaruit een leerling techniek leert gebruiken. Steek je in op de actualiteit of begin je bij de Bijbelse grondhouding? Leer om via je persoonlijke mediastijl een aansprekend voorbeeld te zijn voor de tieners van je klas.        

W. (Wim) van den Bosch

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760353 0182-760353
LinkedIn:

Nieuws

 • Vier nieuwe uitgaven in onze webwinkel

  De afgelopen maanden hebben wij vier nieuwe boeken uitgegeven rondom uiteenlopende thema's. Verwerkingsboek voor nieuwkomers, prentenboek rondom mediawijsheid, boek rond persoonsvorming en een praktisch boek om waarde(n)vol onderwijs te geven. Bestel de boeken in onze webwinkel!

 • Leerlingen Pieter Zandt meest mediawijs

  Leerlingen van klas 1HC van de Pieter Zandt Scholengemeenschap hebben donderdag de finale van de Mediawijsheids Challenge gewonnen. De klas liet daarmee klas M1B van de CGS Prins Maurits in Middelharnis en Klas V1GC van het Van Lodenstein College in Kesteren achter zich.

 • Finalisten Mediawijsheids Challenge bekend!

  Gezucht, gezweten en gewerkt: dat hebben de brugklassers die dit jaar meededen met de Mediawijsheids Challenge. Mooie resultaten rolden binnen en drie klassen met de hoogste scores zijn genomineerd voor de finale.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›