Startklaar voor Stapp

Gaat jouw school ook aan de slag met mediawijsheid? Belangrijk! Maar hoe ga je dat doen? Hoe zet je hierbij de Stapp-methode in? De korte introductiecursus ‘Startklaar voor Stapp’ helpt je op weg om mediawijsheid in je klas te brengen.

Kosten: € 495,- (max. 20 deelnemers)
Uren (sbu): 1,5 uur
Locatie: eigen locatie

Route
W. (Wim) van den Bosch

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-40615282 06-40615282
LinkedIn:


Mediawijsheid is een nieuw domein in de vorming van leerlingen. Veel scholen willen een mediawijze school worden. Mediawijze leerlingen worden niet gevormd door een goede methode, maar door een goede methode in de handen van een competente leerkracht of docent.

Inhoud

De introductiecursus ‘startklaar voor Stapp’ rust leerkrachten en docenten toe om Stapp te gebruiken zoals dat bedoeld is. Na de introductiecursus kent de leerkracht of docent het concept achter attitudevorming, de mediacirkel en de wijze waarop je de belangrijkste thema’s in de klas via Stapp kunt behandelen.

Aanpak

Praktijkgerichte cursus waarbij je samen met je collega’s kennis maakt met Stapp, de theoretische basis achter mediawijsheid en de thema’s die in de Stapp-lessen naar voren komen. De cursus maakt je startklaar om in jouw klas de lessen mediawijsheid te gaan geven.

Investering

School is geregistreerd als Stapp-gebruiker om deze training te kunnen volgen.  

Aanmelden en kosten

Voor meer informatie kun je terecht bij Wim van den Bosch. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier introductiecursus Stapp
 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
     
Adresgegevens (voor facturering)  
     
Training    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.