Voor- en vroegschoolse educatie/jonge kind

Driestar onderwijsadvies heeft alles in huis om jou te helpen aan de eisen van de overheid en gemeenten te (gaan) voldoen. Daarbij is ‘spelen is leren’ ons uitgangspunt bij het scholen van pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Onze adviseurs helpen je thematisch te werken zodat spel, taal, rekenen, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden goed aan bod komen. Dit kan terwijl het kind gewoon kind blijft en zich op een ongedwongen manier kan ontwikkelen.

Onze experts

L.J. (Laura) Zwoferink

Onderwijsadviseur vve

Telefoon:
0182-760703 0182-760703
LinkedIn:
S. (Christiene) Maaijen

Onderwijsadviseur jonge kind

Telefoon:
0182-760767 0182-760767
LinkedIn:

Nieuws

 • Allochtone kinderen in de peutergroep

  Zo maar opeens zijn ze er… dat Syrische meisje dat gevlucht is met haar moeder en oma en een huis toegewezen gekregen heeft. Dat Poolse jongetje van wie zijn vader in Nederland werk heeft gevonden en samen met zijn ouders in een vakantiehuisje woont. Die twee Irakeese kinderen die eindelijk met hun ouders een vaste verblijfsvergunning hebben gekregen.

 • Deze opleiding zou elke kleuterjuf moeten volgen

  Leraar zijn in de kleuterklas is een vak apart. Het jonge kind kenmerkt zich door een eigen manier van ontwikkelen. Hoe sluit je daar goed op aan in je onderwijs? Een van onze cursisten vertelt hoe haar onderwijs door de opleiding Jonge kind is verrijkt.

 • Deelnemers post-hbo-opleiding voor intern begeleiders: “Ik kan mijn werk efficiënter doen”

  Dit schooljaar volgden 28 ib’ers onze post-hbo-opleiding. Zij delen hun ervaringen. Intern begeleider Heidi van Leersum: “Een aanrader voor alle ib’ers!” Goed nieuws: volgend jaar gaan er weer twee groepen van start. Inschrijven kan nog!

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›