Voor- en vroegschoolse educatie/jonge kind

Driestar onderwijsadvies heeft alles in huis om jou te helpen aan de eisen van de overheid en gemeenten te (gaan) voldoen. Daarbij is ‘spelen is leren’ ons uitgangspunt bij het scholen van pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Onze adviseurs helpen je thematisch te werken zodat spel, taal, rekenen, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden goed aan bod komen. Dit kan terwijl het kind gewoon kind blijft en zich op een ongedwongen manier kan ontwikkelen.
S. (Christiene) Maaijen

Onderwijsadviseur jonge kind

Telefoon:
0182-760767 0182-760767
LinkedIn:
E. (Elsbeth) Schouten-Schuitemaker

projectmedewerker onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540333 0182-540333

Nieuws

  • Veranderingen in de kinderopvang

    In de wereld van peuterspeelzalen en kinderopvang is de laatste jaren veel veranderd. Sinds 1 januari 2018 zijn alle peuterspeelzalen verdwenen en opgegaan in de kinderopvang. Het heet nu peuteropvang hoewel qua inhoud vaak weinig is veranderd.

  • Volledig ingericht kindvolgsysteem

    Vanuit de samenwerking met ParnasSys biedt Konnect de mogelijkheid om de volledige methode Driestar educatief te gebruiken voor het volgen van kinderen. Dit is een doorgaande leerlijn van 0-13 jaar.

  • Terugblik symposium Het jonge kind 2019

    Meer dan 200 leerkrachten, ib’ers en teamleiders uit de onderbouw bezochten op 6 februari het symposium Het jonge kind. Dit jaar was Bea Pompert te gast met haar lezing ‘Spelend leren? Liever niet!’ Een korte terugblik op deze inspirerende dag die door de deelnemers werd gewaardeerd met een 8,6!

Lees meer nieuws ›