Voor- en vroegschoolse educatie/jonge kind

Driestar onderwijsadvies heeft alles in huis om jou te helpen aan de eisen van de overheid en gemeenten te (gaan) voldoen. Daarbij is ‘spelen is leren’ ons uitgangspunt bij het scholen van pedagogisch medewerkers en leerkrachten. Onze adviseurs helpen je thematisch te werken zodat spel, taal, rekenen, motoriek en sociaal-emotionele vaardigheden goed aan bod komen. Dit kan terwijl het kind gewoon kind blijft en zich op een ongedwongen manier kan ontwikkelen.

Nieuws

 • Nieuwe masterclasses christelijk leiderschap

  In november en april organiseert Driestar managementadvies twee masterclasses over christelijk leiderschap. Centraal staan je persoonlijke waarden als leidinggevende en leiderschap met impact.

 • Schuberts in Kinderboekenmuseum

  Prentenboekenmakers Ingrid en Dieter Schubert schonken hun archief in bruikleen aan het Kinderboekenmuseum in Den Haag waar de komende maanden een expositie van hun werk te zien is.

 • Nieuwe peuterboekjes in Bas-reeks

  Bij Bas Educatie is een nieuwe serie van vijf peuterboekjes verschenen. Het thema van de serie is Samen spelen. Op een leuke manier wordt ingegaan op de ervaringen die kinderen in hun spel kunnen hebben, zoals samen delen, het al of niet samen willen spelen en elkaar helpen.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›