Terugkomdagen post hbo Jonge kind

Ben je afgestudeerd na het volgen van de post hbo jonge kind? Dan is het fijn om de kennis die je hebt opgedaan vast te houden en om contact te houden met je studiegenoten.

Kosten: € 550
Uren (sbu): 10
Locatie: Driestar educatief, Gouda
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Route
M. (Martine) Blonk

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760763 0182-760763
LinkedIn:


We organiseren daarom terugkomdagen, ook wel alumnidagen genoemd. Het gaat tijdens deze dagen om een stuk verdere professionalisering, intervisie en onderlinge ontmoeting. Martine Blonk zal deze dagen aanwezig zijn voor de algehele coördinatie.

Op 23 november is het thema ‘Muziek?’. Mariëlle Heidekamp zal deze dag verzorgen. We beginnen de dag met een kort intervisiemoment rond het onderwijs aan kleuters in het afgelopen jaar. Daarna neemt Marielle ons mee in muziek met kleuters. Dit zal ze doen door vooral de theorie te verbinden aan heel veel praktijk. Na de muzikale afsluiting kijken we vast even vooruit naar het onderwerp van 20 mei.

20 mei staat ‘natuur en techniek’ op de agenda. Een pabodocent vertelt hier alles over en zal ook vooral de praktijk laten ervaren. Deze dagen worden door de deelnemers tot nu toe erg gewaardeerd. Inhoudelijke kennis, warm houden van je expertise en de ontmoeting met je mede-studenten maken het tot dagen waar je echt naar uit kan kijken!

Voor deze bijeenkomsten hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig. Wil je daarom uiterlijk 26 september laten weten of je er bij bent? Dankjewel!


Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
Schoolsoort en functie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.