Terugkomdagen post-hbo Jonge kind

Ben je afgestudeerd na het volgen van de post-hbo Jonge kind? Dan is het fijn om de kennis die je hebt opgedaan vast te houden en om contact te houden met je studiegenoten.

Kosten: € 550
Uren (sbu): 10
Locatie: Alblasserdam en Gouda
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Route
M. (Martine) Blonk

Onderwijsadviseur

Telefoon:
0182-760763 0182-760763
LinkedIn:


We organiseren daarom terugkomdagen, ook wel alumnidagen genoemd. Het gaat tijdens deze dagen om een stuk verdere professionalisering, intervisie en onderlinge ontmoeting. Martine Blonk zal deze dagen aanwezig zijn voor de algehele coördinatie.

Inhoud

Op 1 november bekijken we onder leiding van Tineke Steenbergen het nieuwe Christelijk integraal kindcentrum De Twijn in Alblasserdam. De inrichting van de ruimten passen bij een bepaalde visie die we in de praktijk van de school bekijken. Daarnaast zal ook een inhoudelijk thema met elkaar besproken worden. 
Op 7 april 2022 is de tweede terugkombijeenkomst in het gebouw van Driestar educatief in Gouda. Margot Wouterse zal dan meer vertellen over de speelpleziermethodiek.

Meer informatie en aanmelden

Voor deze bijeenkomsten hebben we een minimaal aantal deelnemers nodig. Wil je daarom uiterlijk 1 oktober laten weten of je er bij bent? Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Voor meer informatie neem je contact op met Martine Blonk

Aanmeldformulier

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
Adresgegevens (voor facturering aan school/organisatie, geen privé-adres)  
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.