VACATURE: Opleidingsdocent/projectleider (1,0 fte) 20 oktober 2020

Vind jij het een uitdaging om een nieuw terrein van onderwijs te verkennen en te ontwikkelen? Binnen Driestar educatief starten wij een pilot rondom het thema oudere kind. Wij zoeken iemand die als projectleider betrokken wil zijn bij het ontwikkelen en uitvoeren van deze pilot. Deze pilot wordt uitgevoerd met studenten van de pabo en de lerarenopleiding voortgezet onderwijs in samenwerking met het werkveld.

Naast het werk als projectleider ga je ook aan de slag als opleidingsdocent. Als opleidingsdocent verzorg je lessen voor onze studenten van zowel de pabo als de lerarenopleiding en vertaal je kennis en ervaring naar de onderwijspraktijk. Je bereidt onderwijsonderdelen voor en coacht studenten bij het maken van opdrachten. Als ervaren docent weet je enthousiasme voor het lesgeven over te brengen op onze studenten, hen te inspireren en te begeleiden tijdens hun ontwikkeling.
 
Voor deze functie zijn we in eerste instantie zoek naar iemand die gespecialiseerd is in het oudere kind, maar ook wanneer je deze specialisatie niet hebt willen we je uitnodigen te solliciteren. Solliciteren kan tot en met 22 oktober! Kijk op: https://www.werkenbijdriestar-educatief.nl/vacatures/opleidingsdocent-projectleider voor meer informatie.

Meer nieuws