Vacature: marketeer gezocht! 24 februari 2022

Driestar educatief zoekt per 1 mei 2022 voor team Marketing en communicatie een marketeer (0,6-1,0 fte). Als marketeer ben jij in de lead! Je ziet kansen, werkt die uit naar marketingplannen en weet betrokkenen enthousiast en actief te maken voor jouw strategiekeuze. Interesse? Lees dan snel verder.

Je maakt bijvoorbeeld een plan om het nascholingsaanbod voor leraren onder de aandacht te brengen, je bedenkt hoe je meer buitenlandse studenten kunt werven voor een nieuwe internationale onderwijsmaster of je werkt commerciële kansen uit voor de onderwijsadviesdienst. Kortom: je werkt aan een stevige positionering van Driestar educatief en haar producten en diensten.  

De afdeling 

Jouw functie binnen de afdeling Marketing en communicatie is gericht op het adviseren van de hogeschool én de onderwijsadviesdienst. Op onze afdeling hebben we verstand van (online) communicatie, vormgeving en relatiebeheer. Jouw bijdrage aan de afdeling is creatief en heeft vooral een commerciële insteek. Je bent betrokken bij verschillende innovatieve projecten en je bent een echte sparringpartner voor de teams. Om jouw marketinginitiatieven te realiseren werk je nauw samen met een marketing- en communicatiemedewerker. In het complete team zoeken we naar een goede mix van de verschillende (online) marketing- en communicatievaardigheden. Herken je je niet volledig in de vacaturetekst of ben je net afgestudeerd maar heb je wel iets te bieden op het gebied van marketing? Dan nodigen we je van harte uit ook te solliciteren; er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.  

>> Kijk hier voor alle details van deze, of een van onze andere, vacature(s).

Meer nieuws

  • Onderzoekscentrum publiceert artikel over samenwerking school en ouders

   ‘Ouders en leraren in het PO vertrouwen elkaar, maar wisselen weinig informatie uit over godsdienstige opvoeding’. Dat is een van de conclusies uit een onderzoek dat door het onderzoekscentrum werd uitgevoerd, met als eerste verantwoordelijke onze voormalige regisseur Nico Broer. Het artikel dat nu is gepubliceerd, doet er uitgebreid verslag van.

  • Cedeo-erkenning voor Driestar onderwijsadvies: 'Kundige adviseurs, trainers en begeleiders'

   Op 15 februari 2024 is Driestar onderwijsadvies opnieuw Cedeo-erkend voor haar onderwijsadviesdienst. De Cedeo-erkenning is gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoek. Tweejaarlijks vindt een uitgebreide audit plaats. Deze audit is in de achterliggende maanden steekproefsgewijs uitgevoerd onder tien scholen uit ons klantenbestand.

  • Dr. Paul Visser: 'In de stad steeds meer mensen overtuigd van unieke boodschap evangelie'

   Nederlanders willen graag in de stad wonen. Steden als Amsterdam en Utrecht groeien. Het aantal christenen in steden neemt echter af. In heel ons land staat het christelijk en reformatorisch onderwijs onder druk, maar in de stad is deze druk nog sterker.

  • ‘Zal ik dan toch mijn Engels gaan verbeteren?’

   Een vraag die jij jezelf misschien al lang stelt, maar waar je nog niets mee hebt gedaan. ‘Zal ik dan toch een cursus Engels gaan doen, om mijn taalvaardigheid te verbeteren?' Dat snappen wij helemaal.

  • Terugblik symposium Het Jonge Kind: een dag vol inspiratie

   Ongeveer 200 onderbouwleerkrachten, ib’ers, teamleiders en directeuren bezochten op 31 jan. het symposium Het jonge kind. Vanwege het feit dat binnen 10 dagen het symposium vol was geboekt, was er ook de mogelijkheid om via een livestream het ochtendprogramma bij te wonen.