Vacature: marketeer gezocht! 24 februari 2022

Driestar educatief zoekt per 1 mei 2022 voor team Marketing en communicatie een marketeer (0,6-1,0 fte). Als marketeer ben jij in de lead! Je ziet kansen, werkt die uit naar marketingplannen en weet betrokkenen enthousiast en actief te maken voor jouw strategiekeuze. Interesse? Lees dan snel verder.

Je maakt bijvoorbeeld een plan om het nascholingsaanbod voor leraren onder de aandacht te brengen, je bedenkt hoe je meer buitenlandse studenten kunt werven voor een nieuwe internationale onderwijsmaster of je werkt commerciële kansen uit voor de onderwijsadviesdienst. Kortom: je werkt aan een stevige positionering van Driestar educatief en haar producten en diensten.  

De afdeling 

Jouw functie binnen de afdeling Marketing en communicatie is gericht op het adviseren van de hogeschool én de onderwijsadviesdienst. Op onze afdeling hebben we verstand van (online) communicatie, vormgeving en relatiebeheer. Jouw bijdrage aan de afdeling is creatief en heeft vooral een commerciële insteek. Je bent betrokken bij verschillende innovatieve projecten en je bent een echte sparringpartner voor de teams. Om jouw marketinginitiatieven te realiseren werk je nauw samen met een marketing- en communicatiemedewerker. In het complete team zoeken we naar een goede mix van de verschillende (online) marketing- en communicatievaardigheden. Herken je je niet volledig in de vacaturetekst of ben je net afgestudeerd maar heb je wel iets te bieden op het gebied van marketing? Dan nodigen we je van harte uit ook te solliciteren; er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.  

>> Kijk hier voor alle details van deze, of een van onze andere, vacature(s).

Meer nieuws

  • Nadenken over prikkelverwerking met symposium Het jonge kind

   220 onderbouwleerkrachten, ib’ers, teamleiders en directeuren bezochten op 1 februari het symposium Het jonge kind. Na twee jaar een online symposium konden zij dit jaar gezellig in Gouda met elkaar nadenken over prikkelverwerking. Lees hier een terugblik op deze mooie dag!

  • Spelend leren, ook in groep 3!

   Veel leerkrachten willen graag het spelend leren nog doorzetten in groep 3. Hoe pas je dat in in je programma?

  • Terugblik symposium christelijk leraarschap: identiteit als bron van hoop

   In januari 2023 was het symposium christelijk leraarschap. Lees hier de terugblik van de dag.

  • 24 jaar bestuurder Rens in beeld

   Vandaag neemt Rens Rottier afscheid als bestuurder van Driestar educatief. Ruim 24 jaar stond hij als voorzitter aan het roer van onze organisatie. We zijn dankbaar voor alles wat hij in deze periode betekende voor het reformatorisch-christelijk onderwijs in en buiten Nederland. Bekijk het beeldverslag wat Rens zoal in die rol als bestuurder deed.

  • Webinars over Gidsen: een christelijke schoolpedagogiek

   Driestar educatief organiseert samen met de TUA een serie gratis webinars waarin de auteurs iedere keer een ander thema uitdiepen dat in een van de hoofdstukken van Gidsen centraal staat.