Vacature: marketeer gezocht! 24 februari 2022

Driestar educatief zoekt per 1 mei 2022 voor team Marketing en communicatie een marketeer (0,6-1,0 fte). Als marketeer ben jij in de lead! Je ziet kansen, werkt die uit naar marketingplannen en weet betrokkenen enthousiast en actief te maken voor jouw strategiekeuze. Interesse? Lees dan snel verder.

Je maakt bijvoorbeeld een plan om het nascholingsaanbod voor leraren onder de aandacht te brengen, je bedenkt hoe je meer buitenlandse studenten kunt werven voor een nieuwe internationale onderwijsmaster of je werkt commerciële kansen uit voor de onderwijsadviesdienst. Kortom: je werkt aan een stevige positionering van Driestar educatief en haar producten en diensten.  

De afdeling 

Jouw functie binnen de afdeling Marketing en communicatie is gericht op het adviseren van de hogeschool én de onderwijsadviesdienst. Op onze afdeling hebben we verstand van (online) communicatie, vormgeving en relatiebeheer. Jouw bijdrage aan de afdeling is creatief en heeft vooral een commerciële insteek. Je bent betrokken bij verschillende innovatieve projecten en je bent een echte sparringpartner voor de teams. Om jouw marketinginitiatieven te realiseren werk je nauw samen met een marketing- en communicatiemedewerker. In het complete team zoeken we naar een goede mix van de verschillende (online) marketing- en communicatievaardigheden. Herken je je niet volledig in de vacaturetekst of ben je net afgestudeerd maar heb je wel iets te bieden op het gebied van marketing? Dan nodigen we je van harte uit ook te solliciteren; er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.  

>> Kijk hier voor alle details van deze, of een van onze andere, vacature(s).

Meer nieuws