Vacature: marketeer gezocht! 24 februari 2022

Driestar educatief zoekt per 1 mei 2022 voor team Marketing en communicatie een marketeer (0,6-1,0 fte). Als marketeer ben jij in de lead! Je ziet kansen, werkt die uit naar marketingplannen en weet betrokkenen enthousiast en actief te maken voor jouw strategiekeuze. Interesse? Lees dan snel verder.

Je maakt bijvoorbeeld een plan om het nascholingsaanbod voor leraren onder de aandacht te brengen, je bedenkt hoe je meer buitenlandse studenten kunt werven voor een nieuwe internationale onderwijsmaster of je werkt commerciële kansen uit voor de onderwijsadviesdienst. Kortom: je werkt aan een stevige positionering van Driestar educatief en haar producten en diensten.  

De afdeling 

Jouw functie binnen de afdeling Marketing en communicatie is gericht op het adviseren van de hogeschool én de onderwijsadviesdienst. Op onze afdeling hebben we verstand van (online) communicatie, vormgeving en relatiebeheer. Jouw bijdrage aan de afdeling is creatief en heeft vooral een commerciële insteek. Je bent betrokken bij verschillende innovatieve projecten en je bent een echte sparringpartner voor de teams. Om jouw marketinginitiatieven te realiseren werk je nauw samen met een marketing- en communicatiemedewerker. In het complete team zoeken we naar een goede mix van de verschillende (online) marketing- en communicatievaardigheden. Herken je je niet volledig in de vacaturetekst of ben je net afgestudeerd maar heb je wel iets te bieden op het gebied van marketing? Dan nodigen we je van harte uit ook te solliciteren; er zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.  

>> Kijk hier voor alle details van deze, of een van onze andere, vacature(s).

Meer nieuws

  • Ontwikkeling handreikingen ‘Lesgeven in christelijk perspectief’

   Binnen het lectoraat ‘Schoolvakken en didactiek vanuit christelijk perspectief’ is gestart met de ontwikkeling van handreikingen die gebruikt kunnen worden bij seculiere lesboeken. Dit project bouwt voort op de notitie ‘Leermiddelen’ die de gezamenlijke scholen voor reformatorisch voortgezet onderwijs met Driestar educatief hebben geschreven.

  • Met elkaar in gesprek over kindermishandeling

   Praten over kindermishandeling is moeilijk. Omdat je twijfelt of je het wel goed ziet, omdat je niet weet hoe je het gesprek moet aangaan, omdat je de relatie met ouder(s) en kind goed wilt houden, omdat je je afvraagt of dit het juiste moment is. Maandag begint de Week tegen Kindermishandeling, met dit jaar als thema ‘Praat met elkaar’. Lees de tips in dit artikel.

  • De christelijke vakles: een masterclass die je les van kleur laat veranderen

   In de afgelopen periode hebben op SG Pieter Zandt verschillende docenten onder de bezielende leiding van Piet Murre (lector Schoolvakken en didactiek vanuit christelijk perspectief bij Driestar educatief) een masterclass over ‘de christelijke vakles’ gevolgd. Hoe ziet zo’n masterclass eruit en wat vinden docenten ervan?

  • Methode Wonderlijk gemaakt voorziet in behoefte

   Bijna 200 scholen zijn binnen één jaar tijd overgegaan op de nieuwste versie van Wonderlijk gemaakt. Deze methode over seksuele vorming vanuit een christelijke levensvisie voorziet daarmee duidelijk in behoefte. We zijn blij dat veel scholen aan het werk gaan met de belangrijkste boodschap van Wonderlijk gemaakt: dat elk kind er mag zijn, ongeacht wat hij of zij voelt, meemaakt of doet, vanuit het geloof dat elk kind is geschapen door God de Schepper.

  • Terugblik schoolleidersdag 2022: ontwikkel je visie, begin bij jezelf

   Op 7 oktober organiseerden de VGS, VBSO/KOC en Driestar onderwijsadvies de jaarlijkse schoolleidersdag. De opkomst en de betrokkenheid waren groot. De dag stond in het teken van visiegericht leiderschap. Er was door de dag heen veel gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Lees het verslag en bekijk de foto's als een korte terugblik.