Nieuwe manager lerarenopleidingen voortgezet onderwijs 24 mei 2017

Door het bestuur en de raad van toezicht van Driestar educatief is de heer W.H.L. (Wim) Westenberg benoemd als manager voor de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs op de hogeschool.

Wim Westenberg (51) woont in Goes en is op dit moment directeur bij de Zeeuwse Academische Opleidingsschool (ZAOS), een samenwerkingsverband van scholen voor voortgezet onderwijs en vijf lerarenopleidingen (waaronder Driestar hogeschool). Deze Opleidingsschool biedt studenten in Zeeland een duale route aan om docent te worden op het voortgezet onderwijs. Eerder werkte Wim ook bij Driestar educatief als docent op de pabo en de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs (lvo). We zijn blij met de benoeming van Wim in de functie van manager bij de lvo. Per 1 augustus hoopt hij bij Driestar hogeschool te starten. Hij volgt Piet Murre op, die dan begint aan zijn functie als lector vakinhoud en didactiek bij onze organisatie.

Geen onbekende

Voor ons als organisatie en wellicht voor jullie als collega’s uit het voortgezet onderwijs is Wim geen onbekende: hij heeft eerder op de pabo en de lerarenopleidingen voortgezet onderwijs lesgegeven en ook door zijn werk bij ZAOS is hij een bekende onder veel mensen in het voortgezet onderwijs. In zijn huidige functie is Wim eindverantwoordelijk voor het onderwijs en de zakelijke kant, alsmede voor het stakeholdermanagement met de vo-scholen en de hbo-instellingen. Hij kent het werkveld en de lerarenopleidingen dus van binnenuit.

Meer nieuws

  • Wat drijft jou in je werk? Doe de test

   Als school, maar ook als individu, heb je vaak bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes. Met Management Drives meten we deze denkpatronen in de vorm van drijfveren. Welke drijfveren herken jij bij jezelf?

  • Gratis jaarkalender primair onderwijs 2017-2018

   Hij is er weer: de jaarkalender van Driestar onderwijsadvies. Deze geeft je een handig overzicht van onze symposia en productvoorstellingen. Ook de activiteiten van je eigen school kun je erop kwijt!

  • Symposium Kind en Geloof

   Welkom op het symposium ‘Van hart tot hart...’ dat ook in 2017 georganiseerd wordt in Gouda. Het symposium gaat over het brengen van Gods Woord bij het kinderhart door luisteren, spreken, zingen en bidden. Het is bedoeld voor leerkrachten, ouders en ambtsdragers.

  • Finale LEGO Mindstorms Challenge 2017

   Finale LEGO Mindstorms Challenge 2017

  • Advies op maat met de online Kalender Sociale Veiligheid

   De Kalender Sociale Veiligheid van SAM helpt je om overzicht te krijgen op alle activiteiten en mogelijkheden rondom sociale veiligheid op school. Met de tool maak je snel een persoonlijk overzicht.