Driestar educatief gaat webwinkel volledig vernieuwen 28 maart 2024

We hebben goed nieuws! Driestar educatief gaat haar webwinkel volledig vernieuwen.

Er komt een volledig nieuwe website. We hebben daarbij enkele klanten gevraagd om mee te denken m.b.t. een handig bestelsysteem. De filter- en selectiemogelijkheden worden aangepast. De wijze van het plaatsen van een artikel in het winkelmandje, het vasthouden van gekozen selectie, het aanpassen van aantallen, etc. zijn allemaal aandachtspunten bij de inrichting.

De link van de website blijft wel hetzelfde: webwinkel.driestar-educatief.nl.

Verwerking en distributie

Ook gaat het verwerken van de bestellingen en distributie van de orders veranderen. Wij gaan deze onderdelen uitbesteden aan een samenwerkingspartner. Voor hen is opslag, orderverwerking en distributie hun dagelijks vak; daarmee maken we een professionaliseringsslag op dit onderdeel. We zijn blij dat zij deze belangrijke achtergrondtaak van ons willen overnemen.

Wanneer?

We zijn hard aan het werk om deze verandering voor te bereiden. Vanaf begin april hopen we de nieuwe webwinkel te lanceren.

Tot die tijd blijft de oude webwinkel en de orderverwerking actief, dus u kunt uw bestellingen gewoon plaatsen. We adviseren om met de grote bestellingen voor het nieuwe cursusjaar nog even te wachten tot de nieuwe website actief is. Dan kunt u gebruikmaken van de nieuwe mogelijkheden.
 
We houden u op de hoogte van de lancering en hopen u te mogen verwelkomen in onze nieuwe webwinkel!

Webwinkel-preview-2024.png

Meer nieuws

  • Cursus of post-hbo-opleiding: wat wordt jouw volgende stap?

   Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden.

  • Online informatiebijeenkomst Taal actief 5 voor de christelijke school

   Van de veel gebruikte taalmethode Taal actief komt er een nieuwe versie; namelijk versie 5. Net zoals bij de huidige versie van Taal actief 4 is Taal actief 5 aangepast voor de christelijke en reformatorische scholen.

  • Mooie scores Keuzegids voor de master Leren en Innoveren

   Studenten geven in de Nationale Studenten Enquête aan tevreden te zijn over de masteropleiding Leren en innoveren bij Driestar hogeschool die samen met de hogescholen CHE en Viaa gegeven wordt. Op vier van de vijf onderdelen scoort de master bovengemiddeld, en op één onderdeel gemiddeld. Dat is te lezen in de Keuzegids masters 2024.

  • Janneke de Jong-Slagman benoemd als lector Geletterdheid bij Driestar educatief

   Binnen het onderzoekscentrum van Driestar educatief start per 1 augustus 2024 het lectoraat Geletterdheid. Dit nieuwe lectoraat heeft als doel een bijdrage te leveren aan een positieve, inhoudsgerichte leescultuur bij zowel leerlingen in het primair en voortgezet onderwijs als bij studenten in het middelbaar en hoger beroepsonderwijs. Dr. Janneke de Jong-Slagman is benoemd als lector en zal leidinggeven aan dit lectoraat.

  • Vijf jaar associate degree Pedagogisch Educatief Professional

   Hoera! De associate degree Pedagogisch Educatief Professional (ad-pep) bestaat vijf jaar. Studieleider Evert de Bruin: ‘De afgelopen vijf jaar laten zien dat de opleiding voorziet in een behoefte. Onderwijs en zorg raken steeds meer vervlochten en daarbinnen kan de ad-pepper een mooie rol vervullen.’