24 jaar bestuurder Rens in beeld 27 januari 2023

Vandaag neemt Rens Rottier afscheid als bestuurder van Driestar educatief. Ruim 24 jaar stond hij als voorzitter aan het roer van onze organisatie. We zijn dankbaar voor alles wat hij in deze periode betekende voor het reformatorisch-christelijk onderwijs in en buiten Nederland. Bekijk het beeldverslag wat Rens zoal in die rol als bestuurder deed.

Jubilea

Door de jaren heen heeft Rens als bestuurder heel wat jubilea meegemaakt, van zichzelf, collega's, maar ook van de organisatie. Tijdens het jubileum 'Driestar 75' werd er samen met het Driestar College en wethouder Van Vugt een 'jubileumboom' geplant. 

Rens_1.png 

Rens_8.png

Internationalisering

Goed christelijk onderwijs wereldwijd heeft een grote plek in Rens' hart. Veel contracten zijn gesloten (hier de bezegeling van een samenwerking tussen Driestar hogeschool en de North West University in Zuid-Afrika met een handdruk), verschilllende conferenties zoals INCE en IAPCHE en de warme banden die er zijn met de school in Zhytomir. 

Rens_7.png Rens_10.png
Rens_9.png

Boeken rondom Leiderschap

Rens Rottier heeft zich in zijn loopbaan hard gemaakt voor leiderschap binnen de scholen. Hij werkte mee aan verschillende boeken rondom dit thema. Recent nog aan het boek Stap voor stap naar stevig leiderschap. Hieronder zie je de overhandiging van de boeken Wees een gids en Wordt een heer.

Rens_5.png Rens_11.png

Betrokken bestuurder

Rens kent alle 300 medewerkers van naam, en dat zegt gelijk iets over Rens als collega. Aandacht voor de mens achter de collega, een praatje of een warme handdruk. Rens, bedankt!

Rens_12.png
Rens_13.png
Rens_14.png
Rens_15.png

Meer nieuws