Exemplarisch onderwijs

Diepgang in de les en leerlingen die écht iets leren. Dat is wat leraren en leerlingen motiveert.

Het rendement is hoog: meer leerlingen leren met inzicht en begrip. Verantwoorde beperking van de leerstof geeft rust en ruimte in het onderwijsprogramma. Exemplarisch onderwijs raakt leraren in het hart van hun vak; pedagogisch, didactisch en inhoudelijk.
W.P. (Winnie) Verbeek

Docent Beeldende vorming

Telefoon:
0182-760575 0182-760575
LinkedIn:

Nieuws

 • Rembrandt & de Gouden Eeuw

  De 350ste sterfdag van Rembrandt dit jaar is aanleiding om aandacht te vragen voor Rembrandt als kunstenaar, persoon en inspirator.

 • Projectkoffers lenen met korting

  Profiteer van korting op het lenen van de projectkoffers Elektriciteit, Geluid is overal en Architectuur.

 • Projectkoffers met korting

  Van 10 tot en met 14 december is het de 'week van de mediatheek'. Doe je als abonnee in deze week een aanvraag voor een projectkoffer, dan vinden wij dat heel leuk, maar het kan voor jou ook extra voordelig zijn.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  • Bestaat de christelijke les?

   Door Willemieke Reijnoudt-Klein

   Dat de ‘christelijke leraar’ bestaat; daarover wordt niet getwijfeld in christelijk onderwijsland. Er is zelfs een lectoraat Christelijk leraarschap geweest waarin veel onderzoek is gedaan binnen deze thematiek. Dat de christelijke leraar zijn handelen laat sturen door zijn of haar christelijke geloofsovertuiging, ook daarover is geen discussie. Maar op de vraag of een ‘christelijke les’ bestaat, hoor ik verschillende geluiden.

   Lees meer ›
  • Aan de slag met christelijk onderwijs!
  Bekijk alle blogs ›