Uitnodiging vierde Acadin-bijeenkomst! 22 maart 2018

3 oktober wordt de vierde Acadin-bijeenkomst georganiseerd. Acadin gebruikers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deze leerzame dag bij te wonen.

Acadin is een krachtige digitale leeromgeving die scholen ondersteunt bij het vormgeven van verrijkingsonderwijs op maat. Met Acadin krijgen talentvolle leerlingen in het primair onderwijs de kans zich in hun eigen tempo verder te ontwikkelen. De applicatie biedt keuzemogelijkheden in de moeilijkheidsgraad, het niveau in leerjaren en het vakgebied. Het sluit goed aan bij de verschillende talenten van kinderen. Bovendien wordt er ingespeeld op de leervoorkeur, de interesses en de te ontwikkelen denkvaardigheden.

Vierde Acadin-bijeenkomst

Tijdens de Acadin-bijeenkomst kun je workshops bijwonen en is er volop de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Verschillende experts zijn aanwezig om antwoorden te geven op de vragen.
 
De middag wordt afgesloten door Professor Dr. Franz Mönks, oprichter van de opleiding Specialist in Gifted Education en auteur van verschillende publicaties. Hij geeft zijn visie op talentvolle leerlingen en hoogbegaafdheid.

Programma

  • 14:30 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 14:45 uur: Woord van welkom
  • 14:50 uur: Workshops over Acadin
  • 15:45 uur: Pauze met koffie en thee
  • 16:00 uur: Presentatie Prof. Dr. Franz J. Mönks
  • 17:00 uur: Afsluiting

Locatie, kosten en aanmelding

De Acadin-bijeenkomst vindt plaats op 3 oktober 2018 in Utrecht.
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ, Utrecht
 
Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. Aanmelden kan per mail! Lees meer over Acadin op deze pagina.
 

Meer nieuws