Laat je inspireren op de Conference Primary English 2020 13 december 2019

Wil jij je lessen Engels meer body geven? Je leerlingen naast de Engelse methode nog meer uitdagen? Laat je inspireren op onze Conference Primary English 2020. Hope to see you there!

Je kent het wel: je wilt in je klas meer met Engels doen. Je hebt je methode en die volg je trouw één keer in de week. Maar hoe kun je nog meer aan Engels doen? Kun je in je andere lessen ook iets met Engels doen zodat je leerlingen het spelenderwijs oppikken? We zien allemaal in dat jong Engels leren belangrijk is. Maar hoe doe je dat?

Engels op de basisschool

Met deze vragen kun je terecht op de Conference Primary English 2020 op 29 januari a.s. Deze jaarlijkse
conferentie biedt een scala aan inspiratiebijeenkomsten en leerzame workshops, waar je van experts en van elkaar kunt leren. Wat zijn de laatste ontwikkelingen in het vak? Hoe pakken andere goede scholen het aan? Zijn er nog meer mogelijkheden met de methodes en middelen die we al in huis hebben? Op al deze vragen krijg je tijdens de conferentie antwoorden.

Think creative

Dit jaar is het thema ‘Think creative’. We bieden je creatieve ideeën aan en laten je ook zelf creatief nadenken over je lessen Engels. Dit jaar hebben we onze opzet vernieuwd! Je duikt de diepte in tijdens de workshops en inspiration sessions en je vergroot je kennis tijdens een kennismarkt, waarop je kennis maakt met allerlei organisaties rond Engels op de basisschool. Je hebt uitgebreid de tijd om in gesprek te gaan met leerkrachten van andere scholen, je netwerk uit te breiden en je vragen te stellen aan experts. De workshops, gesprekken en kennisontmoetingen zijn de perfecte aanzet voor nieuwe activiteiten, verrassende inzichten en een frisse blik voor je Engelse programma op school.We sluiten de conferentie in stijl af  met de traditionele, oer-Britse high tea. Tijdens het eten van allerlei hapjes kun je met collega’s of nieuwe contacten napraten over deze inspirerende middag.

Aanmelden

Noteer 29 januari in je agenda en schrijf je snel in via www.driestar-educatief.nl/cpe2020

Meer nieuws

  • Begin je nieuwe schooljaar waardevol!

   Ooit ontdekt dat elke les die je geeft iets te maken heeft met een Bijbelse waarde? Mooi om dat deze zomervakantie eens te laten bezinken. Ontdek hier hoe waardenonderwijs jou kan helpen bij het vormgeven van de christelijke les.

  • Pieter Zandt grote winnaar Duurzaam Doen

   De Pieter Zandt scholengemeenschap is de grote winnaar geworden van de Duurzaam Doen Challenge 2020 in het reformatorisch onderwijs.

  • Symposium over pedagogisch gedachtegoed dr. M. Golverdingen

   Noteer alvast in je agenda: woensdagmiddag 7 oktober 2020 symposium Pedagogiek aan de hand van het gedachtengoed van ds. Golverdingen.

  • Onze lector Inclusieve klassen over advies onderwijsraad ‘Steeds inclusiever’.

   De Onderwijsraad heeft het advies ‘Steeds inclusiever’ uitgebracht. Onze lector Inclusieve klassen, Neely Anne de Ronde, heeft input aangeleverd voor dit advies. Het advies biedt een perspectief hoe het onderwijs op langere termijn inclusiever wordt voor leerlingen en studenten met een beperking.

  • Jan van Doleweerd lector godsdienstig vormingsonderwijs

   De zoektocht naar de associate lector voor het lectoraat van PC GVO en Driestar educatief is afgerond. Jan van Doleweerd start per 1 september in deze functie. Hij zal met het lectoraat een bijdrage leveren aan de professionalisering van PC GVO-docenten en van leraren in het bijzonder onderwijs.