Video’s: Fred van Lieburg en Henk Hagoort leveren input voor instellingsplan Driestar educatief 7 april 2022

Binnen Driestar educatief denken we op dit moment met elkaar na over de inhoud van het Instellingsplan. De input van externe sprekers delen we graag met je. Vandaag deel 1: Fred van Lieburg over de veranderingen en trends waar de gereformeerde gezindte mee te maken heeft en Henk Hagoort over zijn ervaringen binnen de NPO en het hoger onderwijs. Kijk mee!

In ons Instellingsplan (vroeger: strategisch beleidsplan) beschrijven we ons strategisch beleid voor de komende vier jaar. Dat doen we niet alleen! Samen met mensen binnen en buiten onze organisatie denken we na over trends, onze kracht en onze aandachtspunten. We hebben hiervoor een aantal externe sprekers uitgenodigd.
 
In onderstaande video vertelt Fred van Lieburg iets over de veranderingen en trends waar de gereformeerde gezindte mee te maken heeft. Daarnaast duidt hij een aantal zwaktes waar de gereformeerde gezindte mee te kampen heeft. In de video eronder deelt Henk Hagoort iets over zijn ervaringen binnen de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) en het hoger onderwijs, en wat dat (mogelijk) voor consequenties heeft voor het Why (het waartoe van scholen en onze instelling).



 
Ben je benieuwd naar de volledige bijdrages van de sprekers? Bekijk hier de hele bijeenkomst terug.

Meer nieuws