Video: eindejaarsgroet van Driestar educatief 21 december 2023

Opnieuw hebben studenten en medewerkers van Driestar educatief een eindejaarsvideo gemaakt. In deze groet klinkt onder andere de stem van een van onze studenten aan Driestar hogeschool.

Hij spreekt over de donkere dagen voor kerst, die werkelijkheid zijn. Toch wijst hij ook naar het Licht dat geboren is. ‘Jezus is geboren om de donkere tijden te verdrijven.

Hij is de Hoop.’ Ook het studentenkoor zingt ervan: ‘Emmanuel, the Christ, was born. My soul shall laud and magnify His holy name.’ Het jaar 2023 is bijna voorbij. Een jaar gestempeld door oorlogen, rampen en onzekerheid. Dat kan ons somber maken. Maar we mogen alles in een ander perspectief zien.

Het is kerstfeest, het feest van Licht in de duisternis! Dat geeft hoop. Die hoop mogen we aan elkaar doorgeven. Ook aan onze studenten en leerlingen. We zijn dankbaar dat we ook in het afgelopen jaar met elkaar mochten bijdragen aan christelijk onderwijs.

We wensen je een gezegend kerstfeest toe en alle goeds voor 2024. Een hartelijke groet namens alle medewerkers van Driestar educatief,

Jan Kloosterman en Robert Zoutendijk
college van bestuur Driestar educatief

Meer nieuws