Inschrijving post-hbo Intern begeleider geopend: 'Het gaat niet alleen om kennis, maar ook om jou' 11 maart 2024

Ib’er zijn is een prachtig vak! Je denkt en bouwt mee aan het beleid van de school, je ondersteunt en begeleidt je collega’s in het realiseren van goed onderwijs. Zo stimuleer je het leren op je school. Meld je daarom nu aan voor de post hbo-opleiding intern begeleider.

We reiken je heel veel kennis aan, maar het mooie aan onze opleiding is dat het niet alleen om kennis draait. We gaan ook kijken naar wie jij bent als persoon. Samen ontdekken we waar je krachten en valkuilen liggen en wat jij nodig hebt om jouw rol als ib’er goed te kunnen vervullen.

Studieleider Patrick Bakker: “Ik geniet enorm van de nieuwsgierigheid van de studenten. Tijdens de opleiding gaan we op zoek naar het ‘waarom’. Waarom doen we de dingen zoals we doen? Wat is het effect daarvan? Kan het ook anders of beter? En hoe dan?

Ik vind het ook erg mooi om te zien hoe studenten groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Daarnaast gaan we veel aan de slag met ParnasSys, we kijken hoe ParnasSys je kan helpen in het werk als ib’er en op welke wijze je ParnasSys gericht inzet om het onderwijs nog beter te maken.”

Overweeg je om een stap te maken in je ontwikkeling? En wil jij intensiever bijdragen aan het realiseren van goed onderwijs op jouw school? Schrijf je dan snel in voor onze post-hbo ib-opleiding!

Aanmelden

Aanmelden kan direct via de site van Driestar hogeschool.

Meer nieuws