Driestar hogeschool aanwezig op Familiedagen in Gorinchem 9 oktober 2023

De ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken. Dat zijn de Familiedagen in Gorinchem. Op 17, 18 en 19 oktober 2023 kun je genieten van een divers programma. Studenten en medewerkers van Driestar hogeschool zijn ook aanwezig om je alles te vertellen over opleidingen en carrièremogelijkheden.

Er zijn allerlei stands te vinden op de Familiedagen. Daar vind je allerlei informatie over trouwen, shoppen, wonen en leven, muziek, food en carrière.

Onderwijs en opvoeding

Bij onze stand kun je kijken of onderwijs of opvoeding bij jou past. Kom meer te weten over de pabo-opleidingen, lerarenopleidingen voortgezet onderwijs, opleidingen pedagogiek en Associate Degree Pedagogisch Educatief Professional.

Carrièremogelijkheden

Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Momenteel zoeken we onder andere docenten voor de hogeschool en onderwijsadviseurs voor Driestar onderwijsadvies. En er zijn meer mogelijkheden binnen onze organisatie. Bij onze stand krijg je meer informatie en kun je met medewerkers in gesprek.

Dus overweeg je een baan waarin je bijdraagt aan goed christelijk onderwijs? Kom dan zeker even een praatje maken bij onze stand (F118).

Meer informatie over de Familiedagen vind je hier.

Meer nieuws