Activiteiten in de week van het christelijk-reformatorisch onderwijs 14 december 2023

Onder het thema ‘Leef je waarden!’ organiseren de partners van Onderwijs van Waarde van 22 t/m 26 januari de week van het christelijk-reformatorisch onderwijs. Tijdens deze week geven we onder andere met een live-uitzending, materiaal voor gezin en school en twee evenementen aandacht aan het christelijk-reformatorisch onderwijs. In dit bericht lees je meer over de activiteiten.

Op maandag 22 januari is de aftrap door onder andere de bestuurders van de betrokken partijen met een live-uitzending. Gezinnen ontvangen in deze week een speciaal ‘Gezinsmoment’ van Bijbelsopvoeden.nl, gekoppeld aan het thema. De leerlingen in de klas nemen we mee aan de hand van een stripverhaal met gespreksvragen.

Aanmelden symposia

Het hoogtepunt van de week wordt gevormd door twee symposia:
  • 24 januari voor onderwijspersoneel en schoolleiders: symposium Christelijk leraarschap
    >>> Aanmelden
  • 26 januari voor (directeur-)bestuurders, toezichthouders en MR-leden:
    symposium Integriteit in de bestuurlijke driehoek
    >>> Aanmelden

Over Onderwijs van Waarde

Onderwijs van Waarde is in 2023 gelanceerd door VGS en wordt ondersteund door Driestar educatief, RMU en ROV. Het initiatief inspireert en activeert schoolleiders, docenten, ouders en leerlingen het christelijk-reformatorisch onderwijs op een positieve manier uit te dragen door bijeenkomsten, publicaties, video’s en podcasts. 

Meer informatie over de week van het christelijk-reformatorisch onderwijs lees je op de website van de website van Onderwijs van Waarde.
 

Meer nieuws