Korting Gidsen en gratis webinar 7 maart 2022

De afgelopen weken kregen we van verschillen scholen het signaal dat zij hun docenten het boek Gidsen willen schenken. We stimuleren graag een bredere verspreiding van Gidsen binnen het reformatorische onderwijs. Daarom heeft Driestar educatief in samenwerking met uitgever Boekencentrum een mooi aanbod ontwikkeld. Dit aanbod kunnen we doen als alle scholen samen min. 500 stuks afnemen.

We kunnen het boek Gidsen aanbieden voor een prijs van € 22,99  (incl. 9% BTW)  i.p.v. € 39,99. Deze prijs is inclusief een webinar waarmee u het gedachtegoed van het boek goed kunt introduceren binnen uw onderwijsinstelling. Daarnaast is het mogelijk om een studiebijeenkomst met een van de auteurs aan te vragen (voor min. 12 deelnemers).
 
Uw bestelling kunt u tot uiterlijk 22 maart doen met onderstaande formulier. De afleverkosten zijn € 200,- per afleveradres. Door de huidige marktomstandigheden in de papiermarkt is de verwachte leverdatum D.V. begin mei.

Heeft u nog vragen neem dan contact op met Linda Wolswinkel. Meer informatie over het boek Gidsen kunt u vinden op onze website en via youtube.

Aanmeldformulier

 
Aanvrager    
Aanhef:
     
     
Bestelling    
Interesse in studiebijeenkomst met een van de auteurs:

     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
Voer beveiligingscode in:
 Security code
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.  

Meer nieuws

  • Symposium over een goede begeleidingslijn voor hoogbegaafde leerlingen

   Op 10 januari 2024 vindt het symposium Hoogbegaafdheid 2024 plaats. Samen met zeven andere organisaties bereidt Driestar onderwijsadvies dit symposium voor met als thema: ‘Een doorgaande lijn in de begeleiding van de HB-leerling’. Je kunt je nu inschrijven!

  • Maak kennis met het lectoraat Herbergzaam Onderwijs

   Het lectoraat Herbergzaam Onderwijs dankt zijn naam aan de term ‘Herbergzame school’ in het boek Gidsen (hfdst. 9). Binnen dit lectoraat vormen we (leer)gemeenschappen, waarin deelnemers met elkaar onderzoeken en in hun praktijken uitproberen hoe we onderwijs en ondersteuning kunnen bieden aan al onze kinderen.

  • Kunst en cultuur in het (godsdienst)onderwijs

   Vind je het mooi om met je klas bezig te zijn rond de Bijbel, maar zoek je naast de vertrouwde Bijbelvertelling of dagopening ook naar andere manieren om kinderen en jongeren in aanraking te brengen met Bijbelverhalen en kernzaken van het christelijke geloof?

  • Lezing: Hoe breng je de Bijbelse boodschap dicht bij de belevingswereld van kinderen?

   Elke ochtend is het een van de eerste dingen die je met de leerlingen doet. Je vertelt ze een verhaal uit de Bijbel. Je doet je best om de Bijbelse boodschap dicht bij het leven en de belevingswereld van kinderen te brengen. Maar hoe doe je dat?

  • Nieuw webinar: Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen

   Op dinsdag 12 december organiseert het onderzoekscentrum van Driestar educatief samen met het PC GVO een webinar met de titel ‘Dialogisch spelen en leren rond Bijbelse bronverhalen’.