Cambridge-cursus

Wil jij je beheersing van het Engels grondig aanpakken? Voel jij ook vaak een drempel om Engels te spreken? Driestar onderwijsadvies biedt je de mogelijkheid om lessen Engels te volgen.​

Kosten: € 695,-
Uren (sbu): 80
Locatie: Gouda, Amersfoort
Tijd: Gouda: 18.30-21.00u, Amersfoort: 19.00 -21.30u
Route
S.P. (Sjoerd) van den Berg

Projectmanager INCE, onderwijsadviseur Engels

Telefoon:
0182-760380 0182-760380
LinkedIn:


Onze praktische Cambridge-cursus geeft genoeg gelegenheid om je Engels te oefenen. De nadruk ligt op mondelinge vaardigheden, maar ook lees-, schrijf- en luistervaardigheid worden intensief getraind. De Cambridge-cursus gaat weer van start in september 2018.

Niveau

De Cambridge-cursus is bedoeld voor iedereen die aan zijn of haar niveau van Engels wil werken. De cursussen worden gegeven vanaf niveau A2 tot en met niveau C2 (afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden de groepen ingedeeld). 
  • Cambridge Intermediate (B1): Communicatie in alledaagse leer- en leefomgeving; aantoonbare basale beheersing van het Engels.
  • Pre-First Certificate in English (B1/B2): Verder uitbouwen van de communicatie vanuit het B1 niveau. 
  • First Certificate in English - FCE (B2): Met zelfvertrouwen kunnen communiceren in een Engelstalige omgeving, in alledaagse leef-, leer- en werksituaties. (meest populaire examen).
  • Cambridge Advanced - CAE (C1): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op gevorderd niveau in leef-, leer- en werksituaties.
  • Cambridge Proficiency - CPE (C2): Met zelfvertrouwen in het Engels communiceren op hoog niveau in leef-, leer- en werksituaties (near-native).

Examen

Afhankelijk van jouw niveau sluit je de cursus (na één of twee jaar) af met een van de examens: Cambridge First Certificate (FCE), Cambridge Advanced (CAE) of Cambridge Proficiency (CPE).

Duur

De cursus bestaat uit 15 bijeenkomsten en een speciale sessie voor examentraining, dus in totaal 16 bijeenkomsten. Per week is ongeveer twee uur nodig voor zelfstudie. 
Locaties
De cursussen gaan bij voldoende belangstelling van start op twee locaties in het schooljaar 2018-2019: 
  • Gouda
  • Amersfoort

Kosten

De kosten bedragen € 695,- per jaar. Dit is exclusief de kosten voor het Cambridge-examen. De ervaring leert dat, afhankelijk van het startniveau van de cursist, deelnemers aan deze cursus twee jaar nodig hebben om het niveau van deze examens te bereiken.

Voor studenten van Driestar Educatief geldt een ander bedrag namelijk € 110,00 per jaar voor deelname en € 110,00 voor het examen. De Hogeschool biedt gebruikte boeken aan tegen een lage prijs (zolang de voorraad strekt).

Voor externe studenten van het mbo, hbo en wo kost deze cursus  € 595,00 per jaar. Hiervoor vragen we je het bewijs van inschrijving van je school te uploaden bij de aanmelding.

Bij aanwezigheid van de tweede trainingsbijeenkomst is je aanmelding definitief en ontvang je een factuur van het totale cursusbedrag. Bij afmelding na de eerste bijeenkomst wordt €150,- in rekening gebracht voor annuleringskosten (voor studenten €25,-). Deze aanvullende voorwaarde geldt niet als de cursus niet op de locatie van je voorkeur wordt aangeboden. 

Aanmelden

Het startniveau wordt bepaald aan de hand van een instaptoets. Bij aanmelding voor de Cambridge cursus krijgt u een link toegestuurd voor de Oxford Placement Test. Deze test bepaalt jouw niveau van Engels. De test dient binnen 1 week na ontvangst van de aanmeldlink ingevuld te zijn. De deadline voor de inschrijving is 7 september 2018.

Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
Ik ben:


     
Adres (voor facturering)    
     
Bijeenkomst    
Voorkeur locatie:

Betreft dit een herinschrijving:

Niveau Engels (indicatie):


 
Voor studenten mbo, hbo, wo
     
Akkoord    
     
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden:
Medewerkers van het Van Lodenstein College
en het Hoornbeeck College gaan akkoord met

deze voorwaarden.