Leiderschap

Leiderschap is cruciaal. Zeker in het onderwijs, waar het niet gaat om zaken en papieren, maar om mensen en manieren.

Maar wat is goed leiderschap? En hoe geven we daar handen en voeten aan? Driestar managementadvies helpt je hierbij. Wij zijn gecertificeerd partner van Managment Drives: een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Deze methode is ook toepasbaar in andere werkgebieden en je persoonlijk leven. 

Nieuws

 • In drie stappen naar een nieuw schoolplan

  Nog even en er wordt een nieuw schoolplan verwacht! In 2019 gaat het nieuwe schoolplan in. Dat betekent dat het komende schooljaar gebruikt kan worden om de nieuwe strategische visie en bijbehorende plannen uit te werken. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe pak jij dat met jouw team aan?

 • Opnieuw voor de klas? Kom naar de werkplaats voor herstartende leraren

  Ben je al eerder werkzaam geweest in het onderwijs en sta je in 2018/2019 sinds langere tijd opnieuw voor de klas? Spijker je kennis dan bij in de werkplaats voor herstartende leraren.

 • Gratis boekje 'De werkplaats'

  Hoe sta jij als persoon in je werk en weet jij waar je echt goed in bent? Als je daar goed antwoord op wilt krijgen, kun je een werkplaats van Driestar managementadvies volgen, een bijzondere vorm van een leergemeenschap. Wil je er meer over weten? Download het boekje met het concept.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›