Leiderschap

Leiderschap is cruciaal. Zeker in het onderwijs, waar het niet gaat om zaken en papieren, maar om mensen en manieren.

Maar wat is goed leiderschap? En hoe geven we daar handen en voeten aan? Driestar managementadvies helpt je hierbij. Wij zijn gecertificeerd partner van Managment Drives: een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Deze methode is ook toepasbaar in andere werkgebieden en je persoonlijk leven. 

W. (Thea) de Mots

Strategisch hr-adviseur, (team)coach, lid NOBCO

Telefoon:
0182-540336 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Gratis boekje 'De werkplaats'

  Hoe sta jij als persoon in je werk en weet jij waar je echt goed in bent? Als je daar goed antwoord op wilt krijgen, kun je een werkplaats van Driestar managementadvies volgen, een bijzondere vorm van een leergemeenschap. Wil je er meer over weten? Download het boekje met het concept.

 • Terugblik Tweedaagse voor Schoolleiders

  Koersen op de toekomst. Daar dachten de schoolleiders over na tijdens de afgelopen Tweedaagse. Op donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart organiseerde Driestar educatief en VGS de Tweedaagse voor schoolleiders.

 • Nieuw: Vaksectie vraagt leider(schap)!

  De bestseller Onderwijs vraagt leiderschap heeft een broertje gekregen: het praktijkboek Vaksectie vraagt leider(schap)! Driestar managementadvies organiseert regiomiddagen waarop we met elkaar nadenken over de groei van jouw vaksectie. Welkom!

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›