Leiderschap

Leiderschap is cruciaal. Zeker in het onderwijs, waar het niet gaat om zaken en papieren, maar om mensen en manieren.

Maar wat is goed leiderschap? En hoe geven we daar handen en voeten aan? Driestar managementadvies helpt je hierbij. Wij zijn gecertificeerd partner van Managment Drives: een unieke methode om naar personen, teams en organisaties te kijken. Deze methode is ook toepasbaar in andere werkgebieden en je persoonlijk leven. 

Nieuws

 • Kennis van drijfveren vergroot persoonlijk leiderschap

  Leiderschap begint met het tonen van persoonlijk leiderschap. Begin september dit jaar investeerde een groep jonge mensen in hun persoonlijk leiderschap tijdens de zomerschool bij Driestar hogeschool in Gouda. Het instrument Management Drives leverde hieraan een belangrijke bijdrage.

 • Schrijf je nu in voor de Schoolleidersdag 2018

  Vanaf nu is het mogelijk om je in te schrijven voor de Schoolleiderdag 2018. Op vrijdag 5 oktober denken we graag samen met elkaar na over het toekomstperspectief voor het onderwijs. Welkom!

 • In drie stappen naar een nieuw schoolplan

  Nog even en er wordt een nieuw schoolplan verwacht! In 2019 gaat het nieuwe schoolplan in. Dat betekent dat het komende schooljaar gebruikt kan worden om de nieuwe strategische visie en bijbehorende plannen uit te werken. Immers, een goede voorbereiding is het halve werk. Maar hoe pak jij dat met jouw team aan?

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›