Coaching

Driestar educatief heeft ervaren coaches en supervisoren die jou of je team kunnen begeleiden.
 
Ervaar jij werkdruk? Hoe kan je omgaan met gedragsproblemen in de klas? Wil jij graag je vak verder uitbouwen? Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Merk je dat je energie verliest? Dan kan individuele coaching een oplossing zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aan elk coachingstraject gaat een intakegesprek vooraf. In dit gesprek formuleren we met elkaar de leervragen. We zoeken samen naar je kwaliteiten en de juiste manier om deze in te zetten bij het beantwoorden van je leervragen.

Op zoek naar teamcoaching? Klik dan op 'Lees meer over teamcoaching'. 
W. (Thea) de Mots

Strategisch hr-adviseur, (team)coach, lid NOBCO

Telefoon:
0182-540336 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:
G.J. (Gerben) Heldoorn

Manager onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540369 0182-540369
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Een goede leider kent zijn persoonlijke drijfveren

  Past een leiderschapsrol in het onderwijs bij jou en hoe word jij een christelijke leider? Een van de deelnemers van het Leiderschapsoriëntatietraject: "Ik word een aangenamere leider voor mijn omgeving als ik zicht heb op deze valkuilen en hier goed op kan interveniëren."

 • Nieuw: Vaksectie vraagt leider(schap)!

  De bestseller Onderwijs vraagt leiderschap heeft een broertje gekregen: het praktijkboek Vaksectie vraagt leider(schap)! Driestar managementadvies organiseert regiomiddagen waarop we met elkaar nadenken over de groei van jouw vaksectie. Welkom!

 • Kaartspel Reflectleren helpt je de juiste reflectievragen te stellen

  Reflectie in dialoog stimuleert professionals meer in hun ontwikkeling dan individuele reflectie. Jezelf en anderen de goede vragen stellen is lastig. Reflectleren helpt je hierbij! 

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›