Coaching

Driestar educatief heeft ervaren coaches en supervisoren die jou of je team kunnen begeleiden.
 
Ervaar jij werkdruk? Hoe kan je omgaan met gedragsproblemen in de klas? Wil jij graag je vak verder uitbouwen? Loop je steeds tegen dezelfde patronen aan? Merk je dat je energie verliest? Dan kan individuele coaching een oplossing zijn! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Aan elk coachingstraject gaat een intakegesprek vooraf. In dit gesprek formuleren we met elkaar de leervragen. We zoeken samen naar je kwaliteiten en de juiste manier om deze in te zetten bij het beantwoorden van je leervragen.

Op zoek naar teamcoaching? Klik dan op 'Lees meer over teamcoaching'. 
W. (Thea) de Mots

HR-manager, gecertificeerd coach, lid NOBCO

Telefoon:
0182-540336 0182-540336
LinkedIn:
Twitter:
G.J. (Gerben) Heldoorn

Manager onderwijsadvies

Telefoon:
0182-540369 0182-540369
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Wat drijft jou in je werk? Maak de vragenlijst

  Als school, maar ook als individu, heb je vaak bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes. Met Management Drives meten we deze denkpatronen in de vorm van drijfveren. Welke drijfveren herken jij bij jezelf?

 • NIEUW: masterclass Dienend leiderschap

  Ben je leidinggevende in het onderwijs, het bedrijfsleven, de politiek of een andere branche en vind je het leuk en zinvol om met anderen in gesprek te gaan over christelijk leiderschap? Welkom op de masterclass Dienend leiderschap.

 • Coaching, gericht op het mens zijn - daarmee kom je verder

  De kwaliteit in de kinderopvang krijgt weer een boost. Iedere pedagogische medewerker krijgt recht op coaching. Volgens het akkoord innovatie en kwaliteit kinderopvang moet de professionaliteit van de pm’ers serieuzer genomen worden.

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›