Bestuursondersteuning

De bestuurders en toezichthouders van de school willen goed zicht krijgen op de kwaliteit van het besturen en het toezicht houden, én leren hoe die kwaliteit verbeterd kan worden. 

Én je wilt leren hoe die verbeterd kan worden. Driestar onderwijsadvies heeft veel ervaring met governancetrajecten. Het is ons doel om de regie op onderwijskwaliteit en de kwaliteitscultuur van het onderwijs te versterken. We kijken daarin naar de opbrengsten op school- en groepsniveau en de professionele cultuur. Belangrijk is de rol van het bestuur die uiteindelijk gericht is op een goede onderwijskwaliteit. Uiteindelijk is het resultaat een gesprek over de eindrapportage waarin we de bevindingen bespreken en concrete aanbevelingen doen voor de kwaliteitsverbetering van het onderwijs in de school.

Driestar onderwijsadvies voert als partner van de PO-raad met subsidie trajecten uit op scholen rondom regie op onderwijskwaliteit (ROOK).

J.A. (Arjan) Meerkerk

Onderwijsadviseur

Telefoon:
06-52581152 06-52581152
LinkedIn:
Twitter:

Nieuws

 • Het nieuwe nascholingsaanbod staat online!

  Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.

 • ‘Het christelijk onderwijs verkeert op allerlei manieren in de branding’

  Over een maand is het zo ver, de tweedaagse voor schoolleiders 2020. Het thema is ‘de strijd om het kind’. Een van de hoofdsprekers is dr. W. van Vlastuin. Hij geeft alvast een doorkijkje naar zijn bijdrage aan de tweedaagse, die op 2 en 3 april 2020 gehouden wordt op de Vanenburg in Putten.

 • Masterclass veranderen - wegens succes herhaald!

  De masterclass over veranderen op 22 mei was een succes. Daarom herhalen we deze masterclass op 24 september in Amersfoort. Ben jij er deze keer bij?

Lees meer nieuws ›

Blogs

  Bekijk alle blogs ›