Leiderschap en coaching

Aan alle kanten wordt er (persoonlijk) leiderschap van ons gevraagd. Je bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Driestar leiderschap en coaching richt zich op persoonlijk leiderschap. Je wordt immers een betere leider als jij weet hoe je leiding geeft aan jezelf en aan je omgeving. Hoe draag jij bij aan uitstekend onderwijs en hoe kun je daarin groeien?

Onze adviseurs van leiderschap en coaching geven praktische handreikingen aan leerkrachten, leidinggevenden en bestuurders om werk te maken van goed leiderschap op school. We helpen jouw school om visie op leiderschap te ontwikkelen en die succesvol te implementeren. Daarnaast begeleiden we leidinggevenden in hun persoonlijke ontwikkeling. ‘Teach’ en ‘practice what you preach’ willen we graag uitdragen en in de praktijk vorm geven.

Wij leveren maatwerk en we hebben verschillende expertises in huis. Benieuwd naar wie wij zijn en wat leiderschap voor ons voor betekenis heeft? Graag gaan wij vrijblijvend met je in gesprek om te kijken wat je nodig hebt aan leiderschap binnen je school, voor jezelf of bij het leidinggeven aan teams.

Leiderschap

Leiderschap is cruciaal. Zeker in het onderwijs, waar het niet gaat om zaken en papieren, maar om mensen en manieren.

Lees meer >

Bestuursondersteuning

De bestuurders en toezichthouders van de school willen goed zicht krijgen op de kwaliteit van het besturen en het toezicht houden, én leren hoe die kwaliteit verbeterd kan worden. 

Lees meer >

Werkplaatsen

Driestar onderwijsadvies organiseert professionele leergemeenschappen voor verschillende doelgroepen: Werkplaatsen.

Lees meer >

Coaching

Driestar educatief heeft ervaren coaches en supervisoren die jou of je team kunnen begeleiden.
 

Lees meer >

Schoolplan

Wij begeleiden de ontwikkeling van je schoolplan: van voorbereiding, tot het opstellen en de evaluatie.

Lees meer >

Wie zijn wij?

De adviseurs en trainers van Driestar onderwijsadvies voor Leiderschap en coaching stellen zich graag aan je voor. 

Lees meer >