Overzicht: cursusaanbod voor vve 30 mei 2016

Driestar onderwijsadvies heeft allerlei cursussen ontwikkeld om de pedagogisch medewerker te ondersteunen en te stimuleren bij zijn of haar professionalisering.

Er wordt veel gesproken en geschreven over de ontwikkelingen in de kinder/peuteropvang. Het wordt steeds duidelijker na allerlei onderzoeken dat het handelen van de pedagogisch medewerker van groot belang is voor de ontwikkeling van de jonge kinderen.

Daarom wordt er veel gevraagd van deze beroepsgroep. Terecht, onze peuters zijn het waard dat ze op een positieve manier behandeld worden en zo kunnen ontwikkelen. Driestar onderwijsadvies heeft allerlei cursussen ontwikkeld om de pedagogisch medewerker te ondersteunen en te stimuleren bij zijn of haar professionalisering. Bekijk ze op onze themapagina

Enkele van onze cursussen willen we eruit lichten:

  • De cursus voor het vve-programma “Doe meer met Bas”. In tien dagdelen leren de deelnemers om te werken met het programma. Theorie en praktijkervaringen wisselen elkaar af tijdens de bijeenkomsten.
  • De cursus met betrekking tot interactievaardigheden. Er zijn al veel aanmeldingen binnen, er kunnen er nog enkele bij!
  • Oog voor Interactie: ook deze cursus versterkt de interactievaardigheden. Er wordt gedurende de cursus veel gewerkt met opnames uit de eigen praktijk.
  • Leerlijnen voor peuters: sinds september 2015 beschikt ParnasSys over een module voor peuters. Voor een doorgaande lijn heel prettig om met deze lijnen te gaan werken en de ontwikkeling van de peuters te gaan volgen. Tijdens de cursus leert u samen met anderen hoe u met dit systeem kunt gaan werken.
Meer weten, of op zoek naar maatwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer nieuws