Bas zelfs in China 6 juli 2016

Op veel scholen en peuterspeelzalen wordt met de materialen van Bas gewerkt. We informeren je over de nieuwe ontwikkelingen.

Weet je dat Bas nu zelfs in China rondloopt? De Chinezen hadden belangstelling voor eenvoudige boekjes over onderwerpen uit het dagelijks leven. Er zijn diverse boekjes ontwikkeld voor deze nieuwe doelgroep.
 
Voor de pedagogisch medewerkers in ons eigen land zijn er diverse mogelijkheden voor scholing om goed met Bas te kunnen werken. Voor hen die nog geen certificaat hebben is er de training die een jaar duurt. Daarbij gaan theorie en praktijk samen op. Er vindt ook coaching plaats. De bijeenkomsten worden gewaardeerd door de deelnemers, omdat ze veel van elkaar kunnen leren en ideeën kunnen uitwisselen. Kijk hier voor meer informatie. 

Daarnaast is er een nieuwe, korte opfriscursus voor de mensen die al een certificaat hebben of gewoon belangstelling hebben voor de onderwerpen die daar besproken worden. In twee dagdelen vindt er uitwisseling plaats over het werken met Bas in de praktijk. Ook wordt er informatie gegeven over het nieuwe thema, Bas gaat koken. We bespreken met elkaar over hoe je eigen thema’s kunt uitwerken volgens de principes van Bas. Kortom, een praktische cursus met ruimte voor inbreng van de deelnemers. 

Meer nieuws