Werkbegeleiding

In het leerproces van (soms net afgestudeerde maar ook zeer ervaren) orthopedagogen en psychologen die een BIG-opleiding volgen en kennismaken met de praktijk, heeft werkbegeleiding een centrale plek. Waar het bij supervisie gaat over het leerproces van de orthopedagoog/psycholoog over zichzelf, gaat het bij werkbegeleiding veel meer over het proces op de werkvloer.

Werkbegeleiders kijken mee en geven feedback zodat vaardigheden en competenties eigen gemaakt kunnen worden en het vak geleerd kan worden. Werkbegeleiding van de orthopedagoog en psycholoog staat ten dienste van de uitvoering van goede behandeling en diagnostiek ten bate van de cliƫnt. Het vak van orthopedagoog en psycholoog is een complex vak, met een vaak complexe problematiek. In werkbegeleiding is met steun en vertrouwen van de werkbegeleider aandacht om de fijne kneepjes van het vak te leren.

Aanbod

Bent je als orthopedagoog/psycholoog op zoek naar een werkbegeleider? Driestar onderwijsadvies heeft ervaren GZ-psychologen en orthopedagoog-generalisten als werkbegeleider in huis.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Hanneke Bossenbroek.