Serie masterclasses voor docenten in het voortgezet onderwijs 12 oktober 2017

Dit schooljaar 2017/2018 organiseert onze lerarenopleiding een serie masterclasses over faalangstreductie, gedragsproblemen, eigen interpersoonlijke vaardigheden en lesgeven aan het mbo.

De masterclasses worden gegeven aan de studenten van de lerarenopleidingen voorgezet onderwijs van Driestar hogeschool, maar bij elke masterclass is er plaats voor een aantal docenten dat al werkzaam is in het voortgezet onderwijs of mbo. Een uitgelezen kans om je kennis op te halen of bij te spijkeren!

Programma en kosten

Elke masterclass bestaat uit vier avonden. Je kunt je inschrijven voor het volledige programma, maar ook per avond. De kosten zijn €99,- per avond. Bij het volgen van het volledige programma (vier avonden) krijg je korting en betaal je slechts €295,-.

Inschrijven

Bekijk hier de volledige programma's en schrijf je in:

Meer nieuws

  • Informatiebijeenkomst werken in het voortgezet onderwijs

   Ben je op professioneel vlak op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sta je middenin de maatschappij en heb je hart voor werken met jongeren? Wil je jongeren onderwijzen en hun talenten laten ontdekken vanuit een christelijke identiteit? Dan is het reformatorisch voortgezet onderwijs op zoek naar jou!

  • Alle cursussen van de ParnasSys Academie in een handig overzicht

   Wil jouw school stappen maken in het gebruik van ParnasSys in 2018? Meld je aan voor een van onze cursussen! Vraag een brochure aan met al onze cursussen tot de zomer of kijk op de website!

  • Wanneer stel je een ontwikkelingsperspectief op?

   Voor veel scholen is het niet helemaal duidelijk wanneer je een ontwikkelingsperspectief opstelt. Is het verplicht? Moet het voor alle leerlingen met een eigen leerroute? Ons handige stroomschema helpt!

  • Stappenplan bij vragenlijst ZIEN! voor het (v)so

   Ook in het (voortgezet) speciaal onderwijs kun je met ZIEN! werken. Speciaal voor deze doelgroep is de vragenlijst ZIEN! leerjaar 1-16 (ruwe scoresnorm) ontwikkeld. Om je op weg te helpen bij het invullen van de vragenlijst is een stappenplan gemaakt.

  • Pilot ParnasSys-omgeving voor 0-4 jaar

   De wens van kindcentra en kinderdagverblijven is dat ze voor de kinderen van 0-4 jaar ook in een ParnasSys-omgeving kunnen werken. Op dit moment draait daarvoor een pilot.