Serie masterclasses voor docenten in het voortgezet onderwijs 12 oktober 2017

Dit schooljaar 2017/2018 organiseert onze lerarenopleiding een serie masterclasses over faalangstreductie, gedragsproblemen, eigen interpersoonlijke vaardigheden en lesgeven aan het mbo.

De masterclasses worden gegeven aan de studenten van de lerarenopleidingen voorgezet onderwijs van Driestar hogeschool, maar bij elke masterclass is er plaats voor een aantal docenten dat al werkzaam is in het voortgezet onderwijs of mbo. Een uitgelezen kans om je kennis op te halen of bij te spijkeren!

Programma en kosten

Elke masterclass bestaat uit vier avonden. Je kunt je inschrijven voor het volledige programma, maar ook per avond. De kosten zijn €99,- per avond. Bij het volgen van het volledige programma (vier avonden) krijg je korting en betaal je slechts €295,-.

Inschrijven

Bekijk hier de volledige programma's en schrijf je in:

Meer nieuws

  • Gender: mens of marketing? – Forum voor Pedagogiek op 25 oktober

   Driestar hogeschool organiseert vier keer per jaar een Forum voor Pedagogiek voor studenten, zorgexperts en onderwijskundigen. Op 25 oktober aanstaande is het thema ‘Gender: mens of marketing?’.

  • Hoge waardering voor Driestar hogeschool van studenten met een beperking

   Driestar hogeschool krijgt van studenten met een functiebeperking een hoge beoordeling voor de manier waarop zij worden opgevangen, begeleid en gefaciliteerd door hun opleiding.

  • Nieuwe masterclasses christelijk leiderschap

   In november en april organiseert Driestar managementadvies twee masterclasses over christelijk leiderschap. Centraal staan je persoonlijke waarden als leidinggevende en leiderschap met impact.

  • Week van het Nederlands 2017

   Van 7 tot en met 14 oktober 2017 vindt de Week van het Nederlands plaats.

  • Nieuw: checklist dyslexie en meertaligheid

   Als bij een leerlingen bij wie Nederlands de tweede taal is, kunnen er problemen ontstaan rondom lezen en schrijven. Voor een leerkracht is het vaak lastig om te achterhalen hoe de problemen ontstaan. Is er sprake van dyslexie of komt het door de buitenlandse achtergrond? Een nieuwe checklist kan achterhalen wat het probleem is!