Projectkoffers lenen met korting 4 februari 2019

Profiteer van korting op het lenen van de projectkoffers Elektriciteit, Geluid is overal en Architectuur.

Reserveer je in de periode van nu tot de zomervakantie één of meer van deze koffers? Dan leen je ze 3 weken voor de prijs van 2 (of 6 weken voor de prijs van 4, of ...)! 
 

Naamloos-1.jpg Naamloos-5.jpg Naamloos-6.jpg


Bekijk en reserveer de koffers op onze website. We zien je reservering graag verschijnen.

De mediatheek heeft ze!
 

Meer nieuws

  • Boeken en verhalen voor alle thuisblijvertjes

   Nu kinderen niet naar school kunnen, schieten initiatieven om thuis zinvol bezig te zijn als paddenstoelen uit de grond.

  • Gratis wetenschappelijke artikelen met Ebsco!

   Studenten en collega’s van Driestar educatief hebben via de catalogus van de mediatheek al jaren toegang tot de wetenschappelijke databank Ebsco. In 'EBSCO Education Source' kun je meer dan een miljoen Engelstalige wetenschappelijke artikelen vinden, gerelateerd aan onderwijs.

  • Reis mee!

   Allemaal instappen! Reis mee met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. De Kinderboekenweek 2019 gaat over voertuigen. Niet de bestemming, maar het vervoer erheen staat centraal.

  • Lzeen en shicrejvn is niet voor iereeden vezlafneksprend

   Wist je dat 1 op de 10 kinderen in Nederland het risico loopt op laaggeletterdheid? Deze week zet de Stichting Lezen en Schrijven zich in voor een geletterd Nederland.

  • Buitengewoon belangrijk!

   Een gat in de lucht spring(touw)en, hutten bouwen, rennen, klauteren, verstoppen - buitenspelen maakt kinderen vrolijk en blij. Nog belangrijker: buitenspelen is een must voor ieder kind. Het prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek.