Nieuwe masterclasses christelijk leiderschap Geplaatst op 12 oktober 2017

In november en mei organiseert Driestar managementadvies twee masterclasses over christelijk leiderschap. Centraal staan je persoonlijke waarden als leidinggevende en leiderschap met impact.

We merken dat er veel belangrijkstelling is voor het thema christelijk leiderschap. Omdat we graag opnieuw willen inspireren organiseren wij twee nieuwe masterclasses in november 2017 en mei 2018. 

Masterclass Welke waarden wegen? - Gouda

Tijdens deze masterclass zal ir. Piet Murre, lector bij ons onderzoekscentrum, met ons nadenken over de manier waarop onze persoonlijke waarden een drijfveer zijn voor de manier waarop je leiding geeft. Op welke manier ben je bijvoorbeeld als leidinggevende eerlijk en transparant tegenover een collega die niet goed functioneert? Een leidinggevende heeft daarnaast ook een voorbeeldrol in het uiten van zijn waarden in zijn gedrag. 

>> Lees verder

Masterclass Leiderschap met impact - Barneveld

Tijdens deze masterclass zal prof. Dr. Gabriël Anthonio met ons denken over leiderschap met impact. Prof.dr. Anthonio is bijzonder hoogleraar en lector aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Leiderschap gaat over invloed uitoefenen op de omgeving, maar ook omgekeerd. De omgeving bepaalt mede of iemand als leider wordt gezien. Kenmerkend voor Dr. Gabriél Anthonio is zijn passie is zijn grote betrokkenheid en inzet voor doelgroepen die vaak aan de rand van de samenleving staan. 

>> Lees verder

Geïnteresseerd? Schrijf je snel in, want vol is vol. De kosten zijn slechts €25,- per bijeenkomst incl. maaltijd. We hopen je te ontmoeten op 14 november of 23 mei!

Meer nieuws