Meld je aan voor de Schoolleidersdag 2022 7 juli 2022

De eerste vrijdag van oktober wordt ieder jaar de Schoolleidersdag georganiseerd. Hét moment om schoolleiders van andere christelijk-reformatorische scholen ontspannen te ontmoeten en samen te bezinnen op actuele thema’s. Je kunt je nu aanmelden!

De schoolleidersdag is een evenement van Driestar onderwijsadvies, VBSO/KOC en VGS. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. Naast bezinning op deze thema’s zijn de onderlinge ontmoetingen en gesprekken van grote meerwaarde.

Thema: Ontwikkel je visie, begin bij jezelf

Tegen de achtergrond van de onzekerheid en dynamiek van de achterliggende twee jaar mag de schoolleider zich gaan focussen op de lange termijn in het strategisch beleid en het schoolplan. Dat is een forse uitdaging. Om die reden willen we schoolleiders inspireren en toerusten om deze klus op te pakken. Wat vraagt het van de schoolleider om vanuit de huidige stand van zaken een helder en doelgericht schoolplan te formuleren? Waar kom je als school vandaan en waar wil je naar toe? Welke thema's spelen er momenteel? Hoe overstijg je als schoolleider de waan van de dag? Deze en nog veel meer vragen passeren de revue tijdens de Schoolleidersdag 2022. Het programma bestaat uit verschillende lezingen en workshops.

Informatie en inschrijven

De schoolleidersdag is dit jaar op vrijdag 7 oktober in Van der Valk hotel Houten. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op www.schoolleidersdagen.nl.

Meer nieuws

  • Event Werken bij Driestar educatief goed bezocht

   De motieven van de deelnemers zijn divers, van ‘een carrièreswitch binnen de wereld van het onderwijs’ tot interesse in werken bij de catering. Maar een ding hebben ze gemeen, graag willen ze hun talenten inzetten bij Driestar educatief. “Fijn dat ik zo op een laagdrempelige manier met jullie als mogelijke werkgever kan kennismaken” waardeert een van de deelnemers het event Werken bij Driestar educatief.

  • Kinderboekenweek: gi-ga-groen

   Van 5 tot 16 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar gaat het over gi-ga-groen, en dat houdt in dat alle boeken waarin natuur en/of milieu aandacht krijgen speciale belangstelling krijgen.

  • Save the date: RAOS onderwijsconferentie

   Sinds 2001 werken reformatorische scholen voor voortgezet onderwijs en Driestar hogeschool intensief samen aan het opleiden van nieuwe docenten in een opleidingsschool. Samen vormen zij RAOS. Op dinsdag 7 februari 2023 organiseren zij de de vijfde RAOS-onderwijsconferentie. Ben jij er ook bij?

  • Wil jij groeien als coördinator Engels?

   Wie neemt het voortouw bij het vak Engels? Wie houdt de gemaakte afspraken rond Engels in de gaten?

  • Vacature Projectleider

   De stuurgroep ‘En dan ben je leraar’ van de stichting ‘Meer Personeel Onderwijs’ zoekt een projectleider voor circa 8 uur in de week. Meer Personeel Onderwijs (MPO) is gericht op het werven van leraren voor het christelijk-reformatorisch onderwijs.