Maakt jouw school al gebruik van het vacatureplatform Endanwordjeleraar.nl? 24 september 2020

Op dit vacatureplatform van de gezamenlijke christelijk-reformatorische scholen kunnen scholen hun vacatures plaatsen: van primair onderwijs tot middelbaar beroepsonderwijs. Is jouw school aangesloten bij de stichting Meer personeel in het onderwijs? Dan plaats je gratis vacatures op dit platform!

Het vacatureplatform is onderdeel van een brede campagne van de stichting Meer personeel in het onderwijs. Deze stichting, waarin heel het christelijk-reformatorisch onderwijs vertegenwoordigd is, zet zich in om het lerarentekort tegen te gaan. Dit doet de stichting door zich te richten op jongeren en zij-instromers, maar ook op huidige leerkrachten. De VGS, Ds. G.H. Kerstencentrum, VBSO, RMU en Driestar educatief zijn ook aangesloten.
 
Het vacatureplatform heeft als doel potentiële leraren te helpen in de laatste stap richting het onderwijs: daadwerkelijk solliciteren op een baan voor de klas. Ook biedt het voor huidige leerkrachten kansen om zich te oriënteren op een nieuwe uitdaging in het onderwijs.

Meer informatie over het plaatsen van vacatures? Neem contact met ons op!
 
>>> www.endanwordjeleraar.nl

Meer nieuws