Leerlijn hoogbegaafdheid uitgebreid met lesactiviteiten en materiaalsuggesties 27 september 2017

Gebruik je de leerlijn ‘Kader voor ontwikkeling’ al? De leerlijn is in samenwerking met SLO en ParnasSys ontworpen om schoolbreed te werken aan de ontwikkeling van de (denk)vaardigheden van meer- en hoogbegaafde leerlingen. De leerlijn is beschikbaar in ParnasSys en nu uitgebreid met heel veel lesactiviteiten en materiaalsuggesties.

Lesactiviteiten en materiaalsuggesties

Je krijgt de leerlijn mét alle lesactiviteiten en materiaalsuggesties van ons wanneer je als school begeleiding inkoopt bij invoering van de leerlijn (minimaal één overleg of teambegeleiding). Onderwijsadviseurs zien dat begeleide invoering van deze leerlijn met bronvulling de scholen echt helpt om goed met dit thema aan de slag te gaan! Op deze pagina lees je meer over de mogelijke inhoud van zo’n begeleidingstraject.

Elke school met een abonnement op de module leerlijnen, kan een gratis versie van de leerlijn overnemen. Je krijgt dan de leerlijn dan zónder lesactiviteiten en materiaalsuggesties. 

ll1.png
ll2.png

Meer weten?

Op deze pagina over de leerlijn hoogbegaafdheid kun je meer informatie vinden, waaronder een voorbeeld van een lesactiviteit.

Heb je vragen, of wil je met de leerlijn met lesactiviteiten en materiaalsuggesties aan de slag? Dan kun je contact opnemen met M. (Martine) Blonk, via e-mail of telefonisch: 0182-760763. 

Meer nieuws