Halen, brengen en delen op de gratis Pleindag van ParnasSys Geplaatst op 6 november 2017

Om ParnasSys naadloos te laten aansluiten op de wensen en behoeften van leerkrachten, organiseert ParnasSys Pleindagen. Daar halen, brengen en delen we ervaringen en kennis zodat we samen de juiste dingen doen. Driestar onderwijsadvies levert ook diverse bijdragen!

Met hun IT-kennis kan ParnasSys mooie en werkbare digitale oplossingen maken. Maar om ParnasSys naadloos aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van jou en je collega’s in het onderwijs, zijn jullie nodig. Daarvoor moeten we ook fysiek bij elkaar komen. Daarom organiseert ParnasSys de Pleindagen. Met jouw onderwijservaring en -kennis kunnen dingen anders, zodat ParnasSys jullie beter ondersteunt. 

De eerste Pleindagen

In november 2017 trapt ParnasSys af met de eerste drie Pleindagen in het noorden, midden en zuiden van het land. Op deze Pleindagen word jij als leerkracht wijzer, maar ParnasSys zelf ook. Hoe? Door de workshops in te delen in drie onderdelen; halen, brengen en delen.

Haal

Leer ParnasSys nog beter kennen door de handige tips en demo’s. Tijdens de Pleindagen maak je kennis met de vele tools, zodat je nog makkelijker en sneller je weg weet te vinden in de digitale wereld.

Breng

Bundel je krachten met die van ParnasSys! Op die manier kan samen gewerkt worden aan slimme en werkbare IT-oplossingen maken die naadloos aansluiten op de behoeften van het onderwijs. Natuurlijk met oog voor leerling én voor leerkracht.

Deel

Sparren met andere scholen is een wens van veel leerkrachten. Deel ervaringen en tips om als leerkrachten onder elkaar alles uit ParnasSys te halen.

Data en aanmelden

De eerste drie Pleindagen zijn deze maand, in Hilversum op 15 november, in Meppel op 22 november en in Waalwijk op 29 november. Aanmelden kan op de website van ParnasSys.

Meer nieuws