Dyslexiewedstrijd 2020 - doe jij ook mee? 30 maart 2020

Ook dit jaar hebben we weer een 'dyslexiewedstrijd' voor alle kinderen die bij ons dyslexiebehandeling krijgen. Wie legt op een originele en leuke manier in een strip uit wat dyslexie is? De winnaar krijgt de enige echte dyslexietrofee en een andere mooie prijs. Doe jij mee?

Wat je precies voor informatie in je strip tekent is aan jou. Denk aan wat kinderen met dyslexie moeilijk vinden, hoe school jou helpt of wat je allemaal doet tijdens een dyslexiebehandeling, alles mag! Bekijk hier de uitnodiging als voorbeeld.  

Meedoen?

Je kunt meedoen als je dyslexiebehandeling krijgt van Driestar educatief. Upload je inzending uiterlijk vrijdag 8 mei 2020 via onderstaand formulier. Stuur je liever je bijdrage per post? Dat kan! Ons adres is: 

Driestar educatief
t.a.v. Secretariaat dyslexie – Dyslexiewedstrijd
postbus 368
2800 AJ Gouda

Vorige winnaars

Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren? Ben jij de winnaar van de dyslexiewedstrijd 2020?
Veel succes en wie weet win jij dit jaar de dyslexietroffee en een andere mooie prijs!

     
Is je inzending te groot om te uploaden? Je kunt hem ook e-mailen via WeTransfer. Gebruik het e-mailadres dyslexiemail@driestar-educatief.nl​ én vul dit formulier in.
 

Meer nieuws

  • Ouderbetrokkenheid bij de dyslexiebehandeling

   Het onderzoekscentrum van Driestar educatief heeft onderzoek gedaan naar de meerwaarde van de begeleiding die dyslexiebehandelaren gaven aan ouders. De begeleiding vond plaats aan de hand van een kijkwijzer met aandachtspunten die in de literatuur als belangrijke elementen van de interactie tussen ouder en kind worden genoemd.

  • Tijdelijk extra leerkracht nodig?

   Er ontstaat langzaam weer perspectief in deze coronatijd. Basisscholen en ook middelbare scholen openen langzaam de deuren weer. De afgelopen tijd is meer dan ooit gebleken dat onderwijs een vitale sector is voor onze samenleving. Al een tijd heeft het onderwijs last van personeelstekort. Driestar onderwijsadvies biedt scholen graag ondersteuning door aanbod van interim-leerkrachten.

  • Het nieuwe nascholingsaanbod staat online!

   Verder leren: welke stap ga jij zetten? Als leraar ben je je leven lang gericht op leren, niet alleen voor je leerlingen maar ook voor jezelf. Jouw nascholing komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team.

  • 75 'bezoekers' online open avond

   Gisteravond vond de tweede online open avond plaats van onze deeltijdopleidingen (pabo, pedagogiek en AD-PEP) en masteropleidingen plaats. 75 virtuele bezoekers schakelden in voor de livestream(s)!

  • Christelijke identiteit in het onderwijs - boekenactie!

   Wij zijn een christelijk praktijkgericht kenniscentrum dat graag een inspirerende bijdrage levert aan het onderwijs. We doen dat onder andere door het uitgeven van boeken. Graag lichten we er vier boeken uit waarin de christelijke identiteit in het onderwijs specifiek naar voren komt. Bestel nu een combinatie van deze boeken met korting!