Dyslexiewedstrijd 2020 - doe jij ook mee? 30 maart 2020

Ook dit jaar hebben we weer een 'dyslexiewedstrijd' voor alle kinderen die bij ons dyslexiebehandeling krijgen. Wie legt op een originele en leuke manier in een strip uit wat dyslexie is? De winnaar krijgt de enige echte dyslexietrofee en een andere mooie prijs. Doe jij mee?

Wat je precies voor informatie in je strip tekent is aan jou. Denk aan wat kinderen met dyslexie moeilijk vinden, hoe school jou helpt of wat je allemaal doet tijdens een dyslexiebehandeling, alles mag! Bekijk hier de uitnodiging als voorbeeld.  

Meedoen?

Je kunt meedoen als je dyslexiebehandeling krijgt van Driestar educatief. Upload je inzending uiterlijk vrijdag 8 mei 2020 via onderstaand formulier. Stuur je liever je bijdrage per post? Dat kan! Ons adres is: 

Driestar educatief
t.a.v. Secretariaat dyslexie – Dyslexiewedstrijd
postbus 368
2800 AJ Gouda

Vorige winnaars

Benieuwd naar de winnaars van voorgaande jaren? Ben jij de winnaar van de dyslexiewedstrijd 2020?
Veel succes en wie weet win jij dit jaar de dyslexietroffee en een andere mooie prijs!

     
Is je inzending te groot om te uploaden? Je kunt hem ook e-mailen via WeTransfer. Gebruik het e-mailadres dyslexiemail@driestar-educatief.nl​ én vul dit formulier in.
 

Meer nieuws

  • Bereikbaarheid tijdens de zomervakantie

   Tijdens de zomervakantie is Driestar educatief vier weken volledig gesloten, van week 30 tot en met 33. Als je in die periode contact zoekt met Driestar educatief geldt het volgende:

  • PLG helpt bij vormgeven les

   Een professionele leergemeenschap (PLG) van docenten kan hen helpen om hun lessen meer expliciet vorm te geven vanuit christelijk perspectief, zo blijkt uit een pilotonderzoek van het onderzoekscentrum van Driestar educatief.

  • Studiemiddag jeugdliteratuur 25 september

   Op 20 maart zou de studiedag gehouden worden over het thema ‘Lezen is kiezen’. Door de coronacrisis moesten we de bijeenkomst annuleren.

  • Lesvoorbeelden vanuit christelijk perspectief

   Het kan een behoorlijke opgave zijn om een gewone vakles te geven vanuit een christelijk perspectief, zonder dat het gekunsteld wordt.

  • Taalpunt NL wordt Kapitaal

   De vo-methode Nederlands Taalpunt NL wordt volledig herzien en verdient daarom een nieuwe naam. Om tot een goede naam te komen, zetten we een prijsvraag uit onder alle leerlingen van de reformatorische vo-scholen. Dat leverde maar liefst 248 inzendingen op!