Debora (12 jaar) wint de dyslexiewedstrijd 2021! 18 juni 2021

Debora den Hartog wint de eerste prijs van de dyslexiewedstrijd 2021! De opdracht was: vertel, knutsel of schrijf iets over je bijzondere boek. Bekijk de inzending, lees mee over de prijsuitreiking en bekijk andere inzendingen.

Uitslag wedstrijd

Ook dit jaar kregen we weer veel inzendingen binnen. Knutselwerkjes, filmpjes, geschreven verhalen... wat zijn de leerlingen er druk mee geweest. De eerste prijs gaat naar Debora den Hartog, zij is 12 jaar en zit op SBO De Akker in Werkendam. Debora maakte naar aanleiding van het boek ‘Ik heb dyslexie, nou en’ zelf een boekje gemaakt. Hierin vertelt ze met foto’s en denkwolkjes wat dyslexie is en wat het met haar doet. Het sluit af met de boodschap: ‘Ik heb dyslexie, ik ben goed zoals ik ben’. 
 

>> klik hier om de inzending van Debora te bekijken.

>> klik hier om de andere inzendingen te bekijken. 

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking was een complete verrassing voor Debora! Ze had met ondersteuning van juf Lucas het boekje gemaakt en de  afgelopen weken vroeg ze telkens of er al iets bekend was over de wedstrijd. Het is goed gelukt om het geheim te houden! Debora wint de enige echte dyslexietrofee 2021, een bon en een spel. Voor de hele klas was er taart om het te vieren. 

Op de foto staat een trotse Debora, met links van haar juf Nijsink en rechts juf Lucas, die op school het spellingshuiswerk van de dyslexiebehandeling met Debora maakt.

Dyslexiewedstrijd 2022

Wil jij ook zo'n mooie beker en een andere toffe prijs winnen? Volgend jaar organiseren we weer een dyslexiewedstrijd. Houd de kinderwebsite in de gaten voor meer informatie!

Meer nieuws