Agenda

 1. Studiemiddag jeugdliteratuur

  Lezen is kiezen! Daar hebben we allemaal in de weerbarstige dagelijkse schoolpraktijk mee te maken. Wat lezen we, laten we lezen en wat vooral niet? Samen denken we daarover na op een sfeervolle locatie. Zoals altijd staan er leerzame lezingen op het programma, tijd voor ontmoeting en ontspanning, en een gezamenlijke maaltijd. Al deze activiteiten vinden plaats in een prachtig klooster. We hopen weer veel docenten Nederlands te ontmoeten, zowel uit het vo als het mbo. Ook andere belangstellenden ook van harte welkom!

  Lees meer ›
 2. Schoolleidersdag 2020

  Op 2 oktober 2020 organiseert Driestar onderwijsadvies samen met VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag. Deze dag heeft als doel schoolleiders toe te rusten voor hun taak en geeft gelegenheid om te netwerken. Het thema dit jaar is: De school na(ar) de crisis.

  Lees meer ›
 3. Symposium De pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen

  Op woensdagmiddag 7 oktober 2020 organiseert Driestar educatief een bijeenkomst over de pedagogische nalatenschap van dr. M. Golverdingen. Wie was ds. Golverdingen als pedagoog , wat is de blijvende waarde van zijn pedagogisch denken en wat betekent dit voor de opdracht van het christelijk onderwijs anno 2020?

  Lees meer ›
 4. Identiteitsdag

  Op 20 januari 2021 organiseren wij onze jaarlijkse identiteitsdag. Interessant voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.

  Lees meer ›
 5. Conference Primary English 2021

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 6. Schoolleiderstweedaagse

  Het is inmiddels een traditie aan het worden: iedere twee jaar wordt een tweedaagse voor schoolleiders georganiseerd. Dit keer op 4 en 5 maart 2021. Deze tweedaagse is bedoeld voor alle schoolleiders in het primair- en voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›
 7. Symposium Het jonge kind 2021

  De wereld van het jonge kind is fascinerend. Er wordt zo veel ontdekt en geleerd! Op woensdag 24 maart duiken we weer een dag lang in die wondere wereld en leren we over muziek, spelen, geschiedenis met kleuters, inspectiebezoek en nog veel meer. Van harte welkom op het jaarlijkse symposium Het jonge kind!

  Lees meer ›
 8. Minisymposium Inclusief onderwijs

  Op 7 april organiseren we een minisymposium over Inclusief onderwijs. Wil jij hier meer over weten? Van harte welkom op deze gratis middag!

  Lees meer ›
 9. Minisymposium Groep 3

  Op 14 april organiseren we een minisymposium over groep 3. Wil jij hier meer over weten? Van harte welkom!

  Lees meer ›