Agenda

 1. Studiemiddag volwassenenliteratuur

  Dit jaar is de bekende Vlaamse auteur Stefan Hertmans bij ons te gast. Hij houdt een lezing over zijn boek 'De bekeerlinge'. Na de pauze gaat hij met de zaal in gesprek en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Tijdens de middag zullen we ook kort aandacht besteden aan de derde editie van Literatuur in zicht. We sluiten de dag af met het bezichtigen van de kerk en dineren daarna in één van de restaurants in de buurt. 

  Lees meer ›
 2. Conference The Challenges of Ethical Leadership

  This conference helps you as a leader to develop your competence in moral responsibility. During these three days you will learn more about ethical leadership on the basis of moral dilemmas from the practice of your work. You will get acquainted with wisdom from the Protestant tradition and be encouraged to discern important insights for challenges faced today by leaders and to make a connection with your own leadership.

  Lees meer ›
 3. Schoolleidersdag 2019

  Op 4 oktober 2019 organiseert Driestar managementadvies samen met VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag. Het thema dit jaar is 'Moraal van het verhaal'.

  Lees meer ›
 4. Muziekdag 'De kracht van muziek'

  Iedereen weet het, maar doen we er ook iets mee? Eric Scherder schreef al in zijn boek ‘Singing in the brain’ dat muziek maken en -luisteren een positieve werking heeft op de hersenen. Benieuwd naar de theorie en wat dit betekent voor jouw muziekonderwijs? Geef je dan op voor dit symposium muziek 'De kracht van muziek'. 

  Lees meer ›
 5. 5e Landelijke Assessorendag

  Op woensdag 13 november 2019 hebben de leden van LENA (Landelijk Expertise Netwerk Assessment) de 5de Landelijke Assessorendag gepland. Het belooft een inspirerende en leerzame dag te worden!

  Lees meer ›
 6. Conference Primary English 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het vak Engels staat. Elk jaar staat één van de vaardigheden lezen, schrijven of spreken centraal. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 7. Symposium Het jonge kind 2020

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies een symposium die geheel in het teken van het jonge kind staat. Elk jaar is er een ander thema wat een verrassende blik op het jonge kind werpt. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders in de onderbouw van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 8. Minisymposium Hoogbegaafdheid

  In aanloop naar de week van de hoogbegaafdheid van 7 tot en met 15 maart 2020 organiseren we op 4 maart een kleinschalig symposium rondom dit thema. Het is gratis! Iedereen met interesse rond dit onderwerp is van harte uitgenodigd.

  Lees meer ›
 9. ECCEN 2020: Stay Connected

  ECCEN (European Conference for Christian Education in the Netherlands) organiseert conferenties voor schoolleiders en leraren op christelijke scholen door heel Europa. Op deze conferentie komen verschillende culturen, nationaliteiten en beroepen binnen het christelijk onderwijs samen.

  Lees meer ›
 10. Academiedag ParnasSys 2020

  Jaarlijks organiseert de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies een Academiedag. In het cursusjaar 2019-2020 wordt deze dag gehouden op 8 april 2020.

  Lees meer ›