Agenda

 1. Identiteitsdag

  Op 20 januari 2021 organiseren wij onze jaarlijkse identiteitsdag. Interessant voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs.

  Lees meer ›
 2. Conference Primary English 2021

  Op 27 januari trappen wij de maand ‘English at primary schools’ af met onze Conference Primary English 2021. Deze keer helemaal online! Daarna bieden we in deze Engelse maand nog vier workshoprondes aan. Wil jij door een inspirerende lezing en praktische workshops je leerlingen leren hoe belangrijk Engels is, hen enthousiast maken en zorgen voor een betere aansluiting op het VO? Meld je dan snel aan!

  Lees meer ›
 3. Schoolleiderstweedaagse

  Het is inmiddels een traditie aan het worden: iedere twee jaar wordt een tweedaagse voor schoolleiders georganiseerd. Dit keer op 4 en 5 maart 2021. Deze tweedaagse is bedoeld voor alle schoolleiders in het primair- en voortgezet onderwijs.

  Lees meer ›
 4. Symposium Het jonge kind 2021

  De wereld van het jonge kind is fascinerend. Er wordt zo veel ontdekt en geleerd! Op woensdag 24 maart duiken we weer een dag lang in die wondere wereld en leren we over muziek, spelen, geschiedenis met kleuters, inspectiebezoek en nog veel meer. Van harte welkom op het jaarlijkse symposium Het jonge kind!

  Lees meer ›
 5. Minisymposium Inclusief onderwijs

  Op 7 april organiseren we een minisymposium over Inclusief onderwijs. Wil jij hier meer over weten? Van harte welkom op deze gratis middag!

  Lees meer ›
 6. Minisymposium Groep 3

  Op 14 april organiseren we een minisymposium over groep 3. Wil jij meer weten over het specifieke onderwijs in groep 3? Van harte welkom!

  Lees meer ›