Agenda

 1. Zomerschool voor christelijke young professionals

  Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

  Lees meer ›
 2. Literatuurstudiedag

  Op vrijdagmiddag 16 september houden we onze jaarlijkse studiedag voor docenten Nederlands in het voortgezet onderwijs. Welkom!

  Lees meer ›
 3. Event Werken bij Driestar educatief

  Bij Driestar educatief werken is bijzonder. Iedereen werkt namelijk mee aan een missie. Van docent tot secretaresse en van onderwijsadviseur tot cateringmedewerker. Wat die missie is? Inspireren, vormen en ondersteunen van (aankomende) leraren, leidinggevenden op scholen en opvoeders om goed christelijk onderwijs te geven.

  Lees meer ›
 4. Symposium Kind en geloof 2022

  Evangeliestek organiseert samen met Driestar hogeschool het symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’ – Hoopvol opvoeden in een seculiere samenleving. Voor alle ouders, ambtsdragers, leidinggevenden en leerkrachten die betrokken zijn op kinderen.

  Lees meer ›
 5. Schoolleidersdag 2022

  Jaarlijks organiseren Driestar educatief, VBSO/KOC en VGS een Schoolleidersdag. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. Naast bezinning op deze thema’s zijn de onderlinge ontmoetingen en gesprekken van grote meerwaarde.

  Lees meer ›
 6. Masterclass Waardengericht werken op school

  Waarden vormen op veel scholen de basis waarop leraren en schoolleiders keuzes maken. De zoektocht naar een goede verbinding tussen gekozen waarden en de dagelijkse praktijk is echter een complex proces. Wanneer is iets goed of passend en voor wie? Daarover gaat de masterclass 'Waardengericht werken op school'. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 7. Symposium over religieuze diversiteit

  Op 16 november 2022 organiseert het Onderszoekscentrum een symposium over religieuze diversiteit.

  Lees meer ›
 8. Symposium Christelijk leraarschap

  Het is een jarenlange traditie dat Driestar educatief in januari het symposium Christelijk leraarschap organiseert, dit keer op woensdag 25 januari 2025. Leraren en leidinggevenden uit PO, VO en MBO zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over de identiteit van het christelijk onderwijs en de vraag wat die voor hun werk betekent

  Lees meer ›
 9. Symposium Het jonge kind 2023

  Inspiratie, ontmoeting en gezelligheid: het zijn de vaste ingrediënten voor ons symposium Het jonge kind. Op 1 februari 2023 duiken we weer een dag lang in de wondere wereld van het jonge kind.

  Lees meer ›
 10. ECCEN 2023

  ECCEN (European Conference for Christian Education in the Netherlands) organiseert conferenties voor schoolleiders en leraren op christelijke scholen door heel Europa. Op deze conferentie komen verschillende culturen, nationaliteiten en beroepen binnen het christelijk onderwijs samen. In oktober zal het thema, het programma en de sprekers bekend gemaakt worden.

  Lees meer ›