Agenda

 1. ECCEN: European Conference for Christian Education in the Netherlands

  Eccen organiseert conferenties voor schoolleiders en leraren op christelijke scholen door heel Europa. Op deze conferentie komen verschillende culturen, nationaliteiten en beroepen binnen het christelijk onderwijs samen.

  Lees meer ›
 2. Literatuurstudiemiddag Hella S. Haasse

  Op 28 september organiseren we de jaarlijkse studiemiddag over volwassenenliteratuur. Deze studiemiddag staat in het teken van het werk van schrijfster Hella S. Haasse. Dit jaar vieren we haar 100e geboortedag.

  Lees meer ›
 3. Symposium ‘Woorden van waarde: het hoogste woord voor het kleinste kind’

  Van harte welkom op het symposium ‘Woorden van waarde’ van Evangeliestek op vrijdag 28 september 2018 in Gouda. Het symposium gaat over het belang van waardevol onderwijzen uit de Bijbel aan (kleine) kinderen. Het is bedoeld voor leerkrachten, ouders en ambtsdragers.

  Lees meer ›
 4. Oriëntatietraject onderwijsadviseur

  Ben je toe aan een nieuwe stap? Wij maken graag kennis met potentiële onderwijsadviseurs. Meld je aan voor het oriëntatietraject van Driestar onderwijsadvies en kom erachter of een baan van onderwijsadviseur bij je past! Van harte welkom op 1 oktober en 15 oktober.

  Lees meer ›
 5. Schoolleidersdag

  Op 5 oktober 2018 organiseert Driestar managementadvies en VGS de jaarlijkse Schoolleidersdag.

  Lees meer ›
 6. SLP-conferentie

  Om het jaar organiseert het Schoolleidersplatform (SLP) van de zeven reformatorische VO-scholen een conferentie. Deze dag is bedoeld voor leidinggevende uit het VO. Naast een inspirerende lezing en workshops is er ook volop ruimte voor ontmoeting.

  Lees meer ›
 7. Conference Primary English 2019

  Jaarlijks organiseren wij een Conference Primary English. Deze middag staat geheel in het teken van Engels voor het basisonderwijs. Elk jaar staat een vaardigheid centraal als lezen, schrijven, spreken en luisteren. De middag wordt begonnen met een inspirerende lezing, gevolgd door twee workshoprondes. De middag wordt afgesloten met een heerlijke high-tea!

  Lees meer ›
 8. Vianencongres

  Samen met de VGS, RMU en SGP organiseert Driestar onderwijsadvies een inhoudelijk congres. Vanuit verschillende invalshoeken wordt een actueel thema belicht. Daarbij is iedereen die werkzaam is in het onderwijs van harte uitgenodigd!

  Lees meer ›
 9. Symposium Het jonge kind

  Jaarlijks organiseren Driestar onderwijsadvies en KOC Diensten een symposium die geheel in het teken van het jonge kind staat. Elk jaar is er een ander thema wat een verrassende blik op het jonge kind werpt. Het symposium is bedoeld voor leerkrachten, coördinatoren en intern begeleiders in de onderbouw van het primair onderwijs.

  Lees meer ›
 10. RAOS-conferentie: Samen professionaliseren

  Op 12 februari 2019 wordt de vierde RAOS-onderwijsconferentie gehouden. Het thema voor de conferentie is ‘Samen professionaliseren’. Onderwijsmensen uit het hele land komen bij elkaar in Amersfoort op de Van Lodenstein college om dit thema uit te werken.

  Lees meer ›