Agenda

 1. Literatuurmiddag Willem Barnard

  De schat aan gedichten en liederen van Willem Barnard (1920 – 2010) ook bekend als Guillaume van der Graft, verdient aandacht van allen die betrokken zijn op kerk, geloof en poëzie. Zijn bijdrage aan de Nederlandse literatuur is moeilijk te overschatten. Daarom wordt hij tijdens de Literatuurmiddag op 12 maart voor het voetlicht gebracht. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 2. Bijeenkomst regionalisering

  De overheid stuurt  aan op regionalisering van het opleiden van leraren. Dit vraagt van ons als hogeschool en basisscholen een pro-actieve houding. Wat dit betekent willen wij graag met u verkennen tijdens een online meeting op 17 maart. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 3. Symposium Het jonge kind 2021

  Op 24 maart duiken wij weer een dag in de wereld van het jonge kind. Dit jaar ga je online (met je onderbouwteam) aan de slag! Beluister een interessante lezing, doe mee met de interactie-momenten en volg twee inspirerende workshops. Zit jij er 24 maart ook klaar voor?

  Lees meer ›
 4. Minisymposium Groep 3

  Op 14 april organiseren we een minisymposium over groep 3. Wil jij meer weten over het specifieke onderwijs in groep 3? Van harte welkom!

  Lees meer ›