Agenda

 1. Symposium Het jonge kind

  Op 28 maart is het weer zover: het jaarlijkse symposium Het jonge kind! Het belooft weer een inspirerende dag te worden waarop je veel dingen leert over de sociaal-emotionele ontwikkeling van jonge kinderen en waarop thema’s als buitenspelen, groepsvorming, jongensgedrag en schilderen met kleuters volop de aandacht krijgen. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 2. Terugkomdag ParnasSys Administratie

  Heb je vorig jaar de verdiepingscursus ParnasSys Administratie gevolgd? Kom dan naar de terugkomdag. Zo houd je je certificaat geldig.

  Lees meer ›
 3. Symposium Mediaopvoeding: Door de ogen van je kind

  Media zijn invloedrijk. Enerzijds bieden nieuwe media communicatiemiddelen voor de toekomst. Anderzijds beïnvloeden ze de denkkaders van onze kinderen zeer. Kleuren ze de manier waarom onze kinderen de werkelijkheid om hen heen zien en beleven? Hoe gaan we hier als ouders en opvoeders mee om? Hebben we oog voor deze beïnvloeding? Sluiten we ons er simpelweg voor af? Of zien we een manier waarop we onze kinderen positief kunnen vormen om nieuwe media te gebruiken?

  Lees meer ›
 4. Symposium Verder met ParnasSys

  Het jaarlijkse symposium Verder met ParnasSys van Driestar onderwijsadvies vindt plaats op woensdag 18 april 2018. Van harte welkom!

  Lees meer ›
 5. Symposium mediawijsheid in het onderwijs

  Hoe worden kinderen of jongeren in jouw klas mediawijs? En weet je zelf hoe je media goed in kunt zetten voor je onderwijs? Denk daar met ons over mee tijdens het symposium Mediawijsheid in het onderwijs. Het thema van deze dag is 'Digitaal meesterschap.'

  Lees meer ›
 6. Symposium Verder met ParnasSys in Groningen!

  Het jaarlijkse symposium Verder met ParnasSys organiseren we nu ook in Groningen! Van harte welkom op 25 april 2018.

  Lees meer ›
 7. Gratis ZIEN!-spreekuur - Zwartsluis

  In mei organiseert Driestar onderwijsadvies een spreekuur om in gesprek te gaan met gebruikers van ZIEN!.

  Lees meer ›
 8. Bijeenkomst klankbordgroep Kindkans

  Tijdens klankbordgroepbijeenkomsten bespreken we graag nieuwe ontwikkelingen en wensen met de gebruikers van Kindkans. Deze gratis bijeenkomsten worden vier keer per jaar georganiseerd op onze locatie in Barneveld.

  Lees meer ›
 9. Masterclass: Leiderschap met impact

  Leiderschap gaat over invloed uitoefenen op de omgeving, maar ook omgekeerd: de omgeving bepaalt mede of iemand als leider wordt gezien. Welkom op deze masterclass Leiderschap van Driestar managementadvies.

  Lees meer ›