Agenda

 1. Nascholingsdag Bewegingsonderwijs

  Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs. Tijdens de lessen bewegingsonderwijs is er alle ruimte voor spel! Wil jij het bewegingsonderwijs binnen jouw school weer een nieuwe impuls geven en je kennis over dit vak vergroten? Kom dan op woensdag 6 maart naar de nascholingsdag!

  Lees meer ›
 2. Studiemiddag jeugdliteratuur

  Op vrijdagmiddag 22 maart is het weer zover: de jaarlijkse studiemiddag Jeugdliteratuur. Op veler verzoek staat er nu een boek voor de wat oudere jeugd centraal, maar de ingrediënten zijn onveranderd: leerzame lezingen van deskundige sprekers, veel tijd voor ontmoeting en een gezellige maaltijd na afloop. We hopen weer veel docenten Nederlands (en andere belangstellenden) te ontmoeten.

  Lees meer ›
 3. Studiedag Europa voor docenten maatschappijvakken

  Brexit, privacyregels, vluchtelingencrisis … Om relevante lessen te geven, kun je als docent maatschappijvakken niet om de Europese actualiteit heen. Een thema als gender blijft wat meer op de achtergrond, maar heeft grote invloed op ons leven. Het is belangrijk dat je als christelijke docent maatschappijvakken hierover goed geïnformeerd bent. Ga je mee naar de studiedag in Brussel?

  Lees meer ›
 4. Symposium Christelijk leraarschap

  De praktijk zien, doorzien, herzien. Dat is dit jaar het thema van deze inspirerende ontmoetingsdag voor alle christelijke leraren. Tevens installatie van onze nieuwe lector didactiek en schoolvakken, dr. ir. Piet Murre. Welkom!

  Lees meer ›
 5. Oriëntatieavond leidinggevenden in het onderwijs

  Op 15 april organiseren we in samenwerking met VGS een oriëntatieavond voor zij-instromers. Ben jij werkzaam als leidinggevende in het bedrijfsleven, heb je een geschikte opleiding of voldoende werkervaring als leidinggevende, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je aan om te ontdekken of een baan in het onderwijs iets voor jou is!

  Lees meer ›
 6. Academiedag ParnasSys

  De Academiedag van de ParnasSys Academie van Driestar onderwijsadvies, voorheen het symposium Verder met ParnasSys, vindt plaats op woensdag 17 april 2019!

  Lees meer ›
 7. Jubileumsymposium voor collega's van Driestar College en Driestar educatief

  Alle collega's van Driestar College en Driestar educatief zijn van harte welkom op dit symposium. Meer informatie over het programma volgt.

  Lees meer ›
 8. Jubileumborrel voor de buurt

  Graag vieren we samen met onze buurt het 75-jarig bestaan van Driestar College en Driestar hogeschool. Buurtbewoners zijn van harte welkom op onze borrel! Meer informatie volgt.

  Lees meer ›
 9. Reünie 'De Driestar'

  Van harte welkom op de reünie van 'De Driestar'! Vier het 75-jarig bestaan met ons, ontmoet (oud)docenten en klasgenoten en haal herinneringen op aan je Driestartijd. Ben je oud-leerling van Driestar College, oud-student van Driestar educatief of (oud-)collega van één van beide scholen? Speciaal voor jou organiseren wij deze dag! 

  Lees meer ›