Agenda

 1. Zomerschool voor christelijke young professionals

  Iedere zomer organiseert Driestar hogeschool een zomerschool voor christelijke young professionals. Deze zomerschool wordt ondersteund door Erdee Media Groep, RMU en VGS.

  Lees meer ›
 2. Literatuurstudiedag

  Op vrijdagmiddag 16 september houden we onze jaarlijkse studiedag voor docenten Nederlands in het voortgezet onderwijs. Welkom!

  Lees meer ›
 3. Event Werken bij Driestar educatief

  Bij Driestar educatief zijn we regelmatig op zoek naar christelijke professionals die willen werken voor het onderwijs. Bijvoorbeeld als docent, adviseur of supportmedewerker. Op 27 september maken we graag kennis met je. Hoe drink jij je koffie, wie ben je en wat zoek je in werk? Van harte welkom!

  Lees meer ›
 4. Symposium Kind en geloof 2022

  Evangeliestek organiseert samen met Driestar hogeschool het symposium ‘Als ze maar gelukkig zijn?!’ – Hoopvol opvoeden in een seculiere samenleving. Voor alle ouders, ambtsdragers, leidinggevenden en leerkrachten die betrokken zijn op kinderen.

  Lees meer ›
 5. Schoolleidersdag 2022

  Jaarlijks organiseert Driestar onderwijsadvies samen met VGS een Schoolleidersdag. Deze dag heeft als doel schoolleiders toe te rusten voor hun taak en geeft gelegenheid om te netwerken.

  Lees meer ›
 6. Masterclass waardengericht werken op school

  Team Leiderschap en coaching organiseert op 12 oktober een inspirerende masterclass met het thema 'Waardengericht werken op school'.

  Lees meer ›
 7. Symposium over religieuze diversiteit

  Op 16 november 2022 organiseert het Onderszoekscentrum een symposium over religieuze diversiteit.

  Lees meer ›
 8. Symposium Christelijk leraarschap

  Het is een jarenlange traditie dat Driestar educatief in januari het symposium Christelijk leraarschap organiseert, dit keer op woensdag 25 januari 2025. Leraren en leidinggevenden uit PO, VO en MBO zijn van harte welkom om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over de identiteit van het christelijk onderwijs en de vraag wat die voor hun werk betekent

  Lees meer ›
 9. Symposium Het jonge kind 2023

  Inspiratie, ontmoeting en gezelligheid: het zijn de vaste ingrediënten voor ons symposium Het jonge kind. Op 1 februari 2023 duiken we weer een dag lang in de wondere wereld van het jonge kind.

  Lees meer ›
 10. Jeugdliteratuurdag

  Op 17 maart 2023 is de jaarlijkse Jeugdliteratuurdag.

  Lees meer ›