Studenten doen onderzoek 20 juni 2014

Vijftien studenten (van Honoursclass en International class) gaan in hun laatste opleidingsjaar (2014-2015) onderzoek doen in opdracht van het lectoraat Christelijk leraarschap.

Pedagogisch / theologisch mensbeeld

De onderzoeksvragen worden uitgevoerd binnen bestaande projecten van het lectoraat. Drie studenten van de Honoursclass zullen zich gaan bezig houden met de vraag of er bij ouders en leraren een kloof is tussen het geleefde pedagogische mensbeeld en het beleden theologische mensbeeld. Dit onderzoek staat in het kader van het project Pedagogische en Theologische Antropologie, en wordt begeleid door Dr. Bram Kunz.

Vensters op de hemel

Drie andere studenten van de honoursclass gaan onderzoek doen naar het praktische gebruik van Vensters op de hemel. Dit onderzoek wordt begeleid vanuit het lectoraat door dr. Ewald Mackay.

Christian Education Worldwide

Vier groepjes studenten (één van de Honoursclass en drie van de International class) gaan case-studies doen binnen het project Christian Education Worldwide, in respectievelijk China, Israël, Ghana en Engeland. Begeleiders vanuit het lectoraat zijn drs. Marike de Kloe en drs. Willemieke Reijnoudt.

Meer nieuws