Ik sluit aan bij wat je kunt… 5 december 2019

Eef is leerkracht van een enthousiaste groep 6. Iedere donderdag worden er drie leerlingen uit haar klas opgehaald voor dyslexiebehandelingen. Na drie kwartier komen de kinderen weer binnen, zetten hun map in de kast en leggen hun spiekschriftje in hun laatje.

Het lijkt Eef fijn om een koppeling te maken tussen de dyslexiebehandelingen en haar lesstof. Wat doen haar drie leerlingen en hoe kan zij daarbij aansluiten? 

Cursus achtergronden dyslexiebehandeling

Heb jij ook leerlingen met dyslexie in je klas? Weet jij wat leerlingen tijdens de dyslexiebehandelingen aangeboden krijgen? Dat is belangrijk om te weten zodat je er in de klas aandacht aan kunt besteden én bij het geleerde kunt aansluiten. Speciaal daarvoor hebben wij de cursus Achtergronden dyslexiebehandeling ontwikkeld. Deze cursus is voor leerkrachten, onderwijsassistenten en intern begeleiders die meer willen weten over het omgaan met kinderen met dyslexie in de klas.

Aanmelden

Wil jij ook meer weten over de dyslexiebehandelingen? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. De cursusavond vindt plaats op dinsdagavond 14 januari in Gouda. We zien je graag!
 

Meer nieuws