Nieuwe opleiding AD-PEP feestelijk van start! Geplaatst op 18 januari 2019

Vandaag vierden we feest! 86 nieuwe studenten zijn gestart met de nieuwe AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional van Driestar hogeschool en Hoornbeeck College.
Een van die studenten is Joanke Kersbergen: 'Ik heb heel veel zin om te beginnen! Ik heb me ingeschreven omdat dit precies is wat ik zocht! Ik kijk uit naar de uitdagingen in het omgaan met pubers en kinderen.'

Deze AD-opleiding is een niveau 5-opleiding voor werken in het onderwijs en de jeugdzorg. De studie is bedoeld voor mbo'ers met een opleiding op het gebied van Maatschappelijke Zorg, Pedagogisch Werk of Sociaal Werk. De opleiding duurt twee jaar en studenten krijgen één dag per week les. Een groot deel van de opleiding voeren ze uit op hun werkplek. De toekomstige pedagogisch educatief professionals gaan dus veel leren in de praktijk!

Aan alle nieuwe studenten: heel veel succes en tot volgende week!

Meer weten over deze opleiding? Kijk op driestar-educatief.nl/ADPEP.

DSC02201.png

ADPEP-lancering-2.png

ADPEP-lancering-3.png

ADPEP-lancering-4.png

Meer nieuws

  • Jufs in spe snuffelen tussen de tweedehandsjurken

   In het kader van duurzaamheid organiseerde de duurzaamheidscommissie van Driestar hogeschool onlangs een kledingruil: Swap, don't shop is het motto.

  • Terugblik ParnasSys Academiedag 2019

   Vorige week, op woensdag 18 april was de jaarlijkse ParnasSys Academiedag (voorheen ‘symposium Verder met ParnasSys’) weer in Gouda.

  • Aan wie geef jij 'Kikker is kikker'?

   Wie kent hem niet: Kikker van Max Velthuijs. Tijdens de leesbevorderingscampagne Geef een prentenboek cadeau is de klassieker Kikker is kikker te koop voor maar €2 en kun je het boek ook doneren voor een goed doel.

  • Samen met het jonge kind

   Kleuters kunnen jou geweldig nadoen, dus geef ze iets geweldigs om na te doen. Hoe we op een gewone lesdag mooie dingen leerden.

  • Meer door minder. De boodschap van een nieuwe lector.

   De installatie van Piet Murre tot lector ‘Schoolvakken en didactiek’ op donderdagmiddag 11 april 2019 is ingebed in een symposium met mensen uit het primair en voortgezet onderwijs, mbo en hbo. Mooi, want daar gaat het om: Piet wil vanuit het onderzoekscentrum een bijdrage aan de praktijk leveren.