Inschrijving AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional geopend! 10 oktober 2018

Vanaf 11 oktober kun je inschrijven voor de nieuwe AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Bij inschrijving in oktober ontvang je het eerste boek van de literatuurlijst gratis!

Ben jij die mbo'er die eigenlijk wel door wil gaan met een hbo-studie, maar opziet om nog vier jaar te studeren? Of werk je al een poosje en zou je meer kennis willen hebben om de soms moeilijke groepen beter te kunnen begeleiden? Tijdens de AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional word je als mbo'er in twee jaar tijd klaargestoomd tot pedagogisch en educatief professional om te werken met de kinderen en tieners.

Gratis studieboek bij inschrijving in oktober

Eerder dit jaar werd bekend dat de AD-PEP van start zou gaan bij Driestar hogeschool. In afwachting van de accreditatie, kon je geen officiële inschrijving doen. Afgelopen maand is de opleiding officieel geaccrediteerd door het ministerie.
 
Je kunt je aanmelden voor AD-PEP via het centrale aanmeldsysteem van alle hogescholen en universiteiten: Studielink. Ga voor meer informatie over de AD-opleiding naar de opleidingspagina of neem contact op met Evert de Bruin.

Meer nieuws

  • Update groepskaart ParnasSys

   Gebruik je de groepskaart in ParnasSys voor het volgen en plannen van je onderwijs? Dan is er goed nieuws! De groepskaart is per 15 mei vernieuwd; nieuwe look, maar ook nieuwe mogelijkheden.

  • Nieuwe data Zien!-experttrajecten

   In twee dagen alles leren over het werken met Zien! en het begeleiden van je team daarin. Dat kan met het experttraject van Zien!

  • Datum literatuurstudiemiddag bekend

   Jaarlijks organiseren we een literatuurstudiemiddag voor alle liefhebbers van literatuur. Volgend cursusjaar zal dit zijn op vrijdagmiddag 27 september.

  • De ideale wereld

   Hoe zou de ideale wereld eruit zien, als je alles zou mogen bepalen? Met het burgerschapsspel Terra Nova Minimaatschappij sta je aan het roer van een nieuwe samenleving. Jouw team bestuurt een eiland waar niets vaststaat en alles wordt bevraagd. Het lot van de eilandbewoners ligt in jullie handen.

  • Robinson Crusoe: avontuurlijk én puriteins

   Robinson Crusoe, de wereldberoemde held die overleefde op een onbewoond eiland, is driehonderd jaar geleden geboren. Althans, de roman waarin hij de hoofdrol heeft. Dat het boek niet slechts gaat over een heldhaftige en vernuftige schipbreukeling, maar ook over ellende, verlossing en dankbaarheid, is bij veel minder mensen bekend.