Inschrijving AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional geopend! Geplaatst op 10 oktober 2018

Vanaf 11 oktober kun je inschrijven voor de nieuwe AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Bij inschrijving in oktober ontvang je het eerste boek van de literatuurlijst gratis!

Ben jij die mbo'er die eigenlijk wel door wil gaan met een hbo-studie, maar opziet om nog vier jaar te studeren? Of werk je al een poosje en zou je meer kennis willen hebben om de soms moeilijke groepen beter te kunnen begeleiden? Tijdens de AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional word je als mbo'er in twee jaar tijd klaargestoomd tot pedagogisch en educatief professional om te werken met de kinderen en tieners.

Gratis studieboek bij inschrijving in oktober

Eerder dit jaar werd bekend dat de AD-PEP van start zou gaan bij Driestar hogeschool. In afwachting van de accreditatie, kon je geen officiële inschrijving doen. Afgelopen maand is de opleiding officieel geaccrediteerd door het ministerie.
 
Je kunt je aanmelden voor AD-PEP via het centrale aanmeldsysteem van alle hogescholen en universiteiten: Studielink. Ga voor meer informatie over de AD-opleiding naar de opleidingspagina of neem contact op met Evert de Bruin.

Meer nieuws

  • Inschrijving geopend voor ib-opleiding 2019-2020

   Je bent al langere tijd intern begeleider op jouw school. Of je bent nog maar net begonnen met deze prachtige taak binnen je school. Dan hebben wij voor jou een interessant eenjarige Post-Hbo ib-opleiding! Je kunt je nu inschrijven voor het cursusjaar 2019-2020

  • Terugblik symposium Het jonge kind 2019

   Meer dan 200 leerkrachten, ib’ers en teamleiders uit de onderbouw bezochten op 6 februari het symposium Het jonge kind. Dit jaar was Bea Pompert te gast met haar lezing ‘Spelend leren? Liever niet!’. Een korte terugblik op deze inspirerende dag die door de deelnemers werd gewaardeerd met een 8,6!

  • En dan ben je leraar

   Ken jij iemand die ook geknipt is voor het onderwijs? Attendeer hem of haar op de nieuwe campagne Uurtje voor de klas!

  • Zien! leerlingvragenlijst 1-16 vernieuwd

   De leerlingvragenlijst Leer- en leefklimaat voor so/vso en groep 1-4 is vernieuwd. De stellingen zijn tekstueel gewijzigd en er zijn een aantal stellingen toegevoegd. Ook is er bij elke stelling een picto-versie ontwikkeld, speciaal voor leerlingen met een laag taalbegrip.

  • Zien! Experttrajecten voorjaar 2019

   Ook dit voorjaar zijn er weer meerdere experttrajecten, waarin we met ib’ers en gedragsspecialisten aan de slag gaan meer te leren over Zien! en hoe je je team kunt begeleiden bij de implementatie van Zien!.