Inschrijving AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional geopend! Geplaatst op 10 oktober 2018

Vanaf 11 oktober kun je inschrijven voor de nieuwe AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional. Bij inschrijving in oktober ontvang je het eerste boek van de literatuurlijst gratis!

Ben jij die mbo'er die eigenlijk wel door wil gaan met een hbo-studie, maar opziet om nog vier jaar te studeren? Of werk je al een poosje en zou je meer kennis willen hebben om de soms moeilijke groepen beter te kunnen begeleiden? Tijdens de AD-opleiding Pedagogisch Educatief Professional word je als mbo'er in twee jaar tijd klaargestoomd tot pedagogisch en educatief professional om te werken met de kinderen en tieners.

Gratis studieboek bij inschrijving in oktober

Eerder dit jaar werd bekend dat de AD-PEP van start zou gaan bij Driestar hogeschool. In afwachting van de accreditatie, kon je geen officiƫle inschrijving doen. Afgelopen maand is de opleiding officieel geaccrediteerd door het ministerie.
 
Je kunt je aanmelden voor AD-PEP via het centrale aanmeldsysteem van alle hogescholen en universiteiten: Studielink. Ga voor meer informatie over de AD-opleiding naar de opleidingspagina of neem contact op met Evert de Bruin.

Meer nieuws