Columnwedstrijd: wat heb je overgehouden aan jouw Driestartijd? Geplaatst op 12 maart 2019

De Driestar bestaat 75 jaar en dat hopen we te vieren in september 2019! Wat zijn jouw herinneringen aan je Driestartijd? Deel dat in een humoristische, gezellige, indringende of prikkelende column.Driestar hogeschool en Driestar College zijn geheel verzelfstandigd, maar vieren samen het 75-jarig bestaan, vanwege hun gemeenschappelijke wortels. Ter gelegenheid van dit jubileum verschijnt er in september 2019 een glossy. Jij hebt de kans om daar in te staan! Schrijf een column van maximaal 500 woorden die antwoord geeft op de vraag: “Wat heb je overgehouden aan jouw Driestartijd?”

Meedoen?

Al het (oud-)personeel en alle (oud-)leerlingen van Driestar College en (oud-)studenten van Driestar hogeschool kunnen meedoen. Upload je column voor 1 mei 2019 op www.driestar75.nl. Een deskundige jury kiest voor 1 juni de winnende column.

Meer nieuws

  • Het fenomeen Driestarstel: Steven en Paulien Middelkoop

   Al zo’n 75 jaar zijn ze er, Driestarstellen. Net zolang als de naam De Driestar bestaat. In 1944 komen we de naam als eerste tegen, op de gevel van een kweekschool op reformatorische grondslag in Krabbendijke. Die naam siert nog steeds de gevel, nu van twee scholen in Gouda: Driestar educatief en Driestar college.

  • SAVE THE DATE! Reünie De Driestar op 7 september 2019

   De Driestar bestaat bijna 75 jaar! Dat vieren Driestar hogeschool en Driestar College samen met een reünie op 7 september 2019 D.V. Save the date!

  • Aftrap jubileumjaar Driestar hogeschool en Driestar College

   Feest! Over precies een jaar hopen we het 75-jarig bestaan van De Driestar te vieren. Woensdagmiddag is dit jubileumjaar feestelijk afgetrapt door de bestuursleden van Driestar College en Driestar hogeschool, in het bijzijn van (oud-)studenten, leerlingen en medewerkers.

  • Beeldmateriaal gezocht voor het 75-jarig jubileum van De Driestar

   Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een glossy over het 75-jarig bestaan van De Driestar. We zijn we op zoek naar beeldmateriaal! Heb jij foto’s van jouw tijd op Driestar College of Driestar hogeschool? Upload ze hier!