Wonderlijk Gemaakt al op 350 scholen in gebruik 1 februari 2017

Meer dan 50.000 leerlingen krijgen les uit Wonderlijk gemaakt, onze methode voor seksuele vorming. De methode wordt op meer dan 350 scholen gebruikt, zowel reformatorische, gereformeerde als protestantse scholen met de Bijbel.

Daarnaast zijn er inmiddels bijna 20.000 ouderbrochures besteld. En in het Praktijkonderwijs krijgen nog eens 1200 leerlingen les uit Wonderlijk gemaakt. Dat stemt ons dankbaar.

Doorontwikkelingen Wonderlijk gemaakt
Er is brede belangstelling voor Wonderlijk gemaakt, zowel in Nederland in verschillende christelijke kringen als in het buitenland.
 
En we blijven ook ontwikkelen, voor ouders van kinderen met een verstandelijke beperking, voor het voortgezet onderwijs en voor rooms-katholieke scholen. 
 
Momenteel zijn we in samenwerking met Janneke Zoeten bezig met een pilot in het Spaans in Ecuador. We oriënteren ons samen met allerlei ontwikkelings- en zendingsorganisaties op breder gebruik van het gedachtegoed in Engelstalige en Spaanstalige landen.
 
Lees meer over onze methode op www.wonderlijkgemaakt.nl.
 
Onderwijsinspectie positief
De Onderwijsinspectie toont zich in een rapport van 2016 positief over scholen met een sterke (levensbeschouwelijke) identiteit. Ze besteden relatief vaak aandacht aan seksualiteit, inclusief weerbaarheid en diversiteit. Dat concludeert de Onderwijsinspectie in een onderzoek onder 67 scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. We zijn blij met de bijdrage die Wonderlijk gemaakt daaraan kan leveren.

Dankbaar
We zijn dankbaar dat we zoveel leerkrachten en ouders kunnen ondersteunen bij seksuele vorming!

Meer nieuws