Gratis ZIEN!-spreekuur - omgeving Dordrecht

Van6 februari 14:00
tot6 februari 15:30
Locatie:Omgeving Dordrecht

In februari organiseert Driestar onderwijsadvies een spreekuur en implementatiebijeenkomst om in gesprek te gaan met gebruikers van ZIEN!.

ZIEN! is een webbased expertsysteem dat leerkrachten in het primair onderwijs concrete doelen en handelingssuggesties biedt op het gebied van het sociaal-emotioneel functioneren van kinderen. ZIEN! geeft de leerkracht inzicht in eventuele ondersteuningsvragen, maar laat ook zien hoe je juist de sterke kanten van het kind kunt benutten. Daarnaast helpt ZIEN! om het gedrag van kinderen beter te begrijpen. Samengevat, ZIEN! ondersteunt het gehele proces rondom het sociaal-emotioneel functioneren van kinderen, van signaleren tot en met handelen.

Doel van het spreekuur

Voor een ieder die werkt  met ZIEN! heeft Driestar onderwijsadvies een gratis ZIEN!-spreekuur gepland. ZIEN! helpt je bij het invullen en observeren, maar hoe nu verder. Daar hopen we samen met jou, in je rol als leidinggevende binnen het schoolbestuur of ib’er op in te gaan tijdens het gratis ZIEN!-spreekuur!  

Locatie

IKC De Sterrekijker
Eulerlaan 49, Dordrecht. 

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het ZIEN!-spreekuur kun je contact opnemen met de onderwijsadviseur. Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier. 

 
Persoonlijke gegevens    
Aanhef:
     
School of organisatie    
     
Bevestiging    
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
     
   
   
Na je aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar onze webmaster.