Waarom is verder leren zo belangrijk?

Nascholing helpt je bij je eigen groei en ontwikkeling, maar draagt ook bij aan beter onderwijs. En dat komt ten goede aan de kinderen in je klas, en aan je collega’s in je team. Met onze cursussen en opleidingen helpen we jou de talenten van je leerlingen en je collega’s te ontwikkelen. Dat doen we met de Bijbel als leidraad en dat merk je in al onze opleidingen, masters, werkplaatsen en cursussen.

Vind je het lastig wat je precies moet kiezen? Driestar onderwijsadvies helpt je met het maken van de juiste stap in je loopbaan. Ervaren collega's gaan graag met je in gesprek om er samen achter te komen welke opleiding of cursus aansluit bij jouw behoefte.

Je doet je werk met plezier, maar toch kriebelt het weleens. Je bent op zoek naar verdieping 
in je werk, je wilt je vaardigheden verbeteren en/of jezelf persoonlijk ontwikkelen. Als onderwijsprofessional ben je je leven lang gericht op leren, ook voor jezelf. Je wilt groeien als professional en dat gaat het beste als jouw persoonlijke groei, vaardigheden en kennis gecombineerd worden. En dat is wat we bij Driestar onderwijsadvies doen.

Waar ga jij jezelf in ontwikkelen?

Ben je een startende leerkracht en wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden? Of ben je een ervaren leerkracht en wil je uitbouwen waar je goed in bent? Ben je een leidinggevende en wil je een doorontwikkeling in jouw leiderschap realiseren? We hebben een breed nascholingsaanbod dat aansluit bij de fase van jouw carrière. Maak een keuze op welk gebied jij jezelf wilt ontwikkelen.
M. (Marian) Ruitenberg

Manager Driestar onderwijsadvies

Telefoon:
0182-760325 0182-760325
LinkedIn:
Twitter:

Je persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden een breed nascholingsaanbod dat aansluit bij de fase van jouw carrière. Op welk gebied ga jij jezelf ontwikkelen?

Lees meer >

Vaardigheden voor jouw vakgebied

Verbeter je vaardigheden om beter te kunnen omgaan met de uitdagingen die je werk met zich meebrengt.

Lees meer >

Coachen en begeleiden

Hoe stel je je op als coach in je team? Onze opleidingen zijn gericht op het coachen en begeleiden van leerlingen en leerkrachten.

Lees meer >

Leidinggeven en waarborgen van kwaliteit

Wanneer ben je een goede leider en hoe waarborg je kwaliteit op school? Daar helpen wij je bij.

Lees meer >

In volle energie naar je pensioen

Hoe zorg je ervoor dat je vol energie en enthousiasme je werk blijft doen? Onze nascholingen helpen daarbij.

Lees meer >